IngridBakkee - Ingrid Bakkes blogg <3
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Endelig er julaften her, selv om det ikke minner mye om jul andre steder enn i de norske hjem. Fikk julestemning i går kveld da vi så på Kvelden før kvelden og hovmesteren, men den forsvant når dagslyset i dag kom og man bare ser grått og trist vær.. Koselig med Askepott på skjermen da uansett :-) I år feirer vi jul hos Mormor og Motte, noe som er en stund siden så det er veldig koselig!

Ønsker alle sammen en god jul <3

 • 0

  Hey! I går var jeg, Bjørn og Camilla på en liten tur i Baneheia. Vi hadde med kakao og snacks, sola skinte og det var akkurat passe temperatur :-) Minte mer om høst en vinter, men..

  ..i dag kom første snøen! Var så happy for det at jeg satt å så på snøen mens jeg spiste frokost parallellt med at jeg hoppet rundt og sang julesanger! Jeg er den typen som liker snø i 4 uker før den kan forsvinne til neste år.. Trist med jul uten snø :-( Vi har også feira meg litt i dag, selv om dagen er i morgeeen. Har planene klare for både i morgen og helga jeg da :-D Gøy med bursdag!

  Pynta meg litt se hahaha

 • 1

  Endelig er Desember her, eller..det har gått en uke men jeg er ganske treig når det kommer til bloggen.. Det er ikke mye julestemning med det været som har vært, men det hjelper mye når mørket senker seg og julestjerna lyser ut i rommet. Desember er så koselig, og nå nærmer det seg både bursdagen min, julaften og nyttårsaften! Det blir så koseliiiig :-) Ønsker deg en fin førjulstid!

  Er så heldig og har fått pakkekalender! Like spennende hver morgen hehe