IngridBakkee - Ingrid Bakkes blogg <3
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Heihei. Håper alle har hatt en fin jul, og koste seg masse. Det er helt sykt at det allerede er nytt år. Jeg skjønner ikke hvor 2013 har blitt av. Jeg tenkte ikke å lage et veldig detaljert innelgg om hver måned osv, men heller en kort oppsummering og noen bilder. Har så sinnsykt mange bilder bare fra Februar og til nå- jeg elsker å ta vare på alle bildene. 

Jeg begynte skoleåret på den aller beste skolen Kvadraturen med den beste vennegjengen jeg kunne hatt. Det er et år jeg savner skikkelig mye. Etter at vi alle sluttet der forandret mye seg, men vi holder kontakten <3 

Sommeren 2013 må være den beste sommeren ever! Jeg var mye i Grimstad hos Tale før ho dro på utveksling i August. Jeg var masse med venner i Kristiansand, for ikke å glenne Odderøya Live!!! Jeg var på tur med familien på camping i Sandefjord og i København. Det er en av de bedre sommerene jeg kan huske.

Nå i høst begynte jeg på Barne og ungdom på KKG, og jeg trives så godt i klassen. Den er så herlig. Selve skolen er ikke min favoritt, men jeg trives og har det bra. På toppen av dette har jeg fått flere gode venner som jeg er veldig glad for. 


Dette er vel egentlig de største tingene i 2013, men alt i alt har dette vært et fantastisk år <3 Tusen takk til alle som gjorde det bra!!! 
Randome bilder fra i høst:


♥besteste 

Håper alle får et kjempe fint år i 2014 :D

 

 

 

 • 0

  Heihei! 
  Jeg blogger ikke så mye, bare når det er noe gøy jeg vil skrive om :)

  I går feiret jeg bursdagen min med herlig venner , det var kjempe koselig, de er så gode ♥ Vi spiste masse godt, hadde quiz, grip mikrofonen, mimelek ogsånn, håper alle koste seg for det gjorde hvertfall jeg! Dere får heller ett bildedryss fra bursdagen:


  Beste jenta!! 


  Er sykt glad i denne gutten selv om det ikke ser sånn ut 


  Paret (grattis med 3 år) 


  Gullene 


  Min beste venninne ♥


  Mine herlige to 


  "Hvorfor gjorde han det?"   "hihihihi"                 hahaha 


  the caaake

  Jeg hadde som sagt en kjempe kosli kveld ♥ I dag skal jeg tilbringe dagen med min gode Thomas. Ha en nydelig dag alle sammen!