IngridBakkee - Ingrid Bakkes blogg <3
Hjem Add Om meg Kontakt

1

God 1.søndag i advent, eller den er kanskje over nå men..jeg har brukt dagen min på å se Friends, og på Bjørn. Meg og han gikk ned til byen i ettermiddag for å se på julegranstenningen. Så vi satte en stund på Egon før vi så grana bli tent, og så dro vi og kjøpte pizza, hihi :) Koselig som alltid!

Julegata er så fin, men såå vanskelig å få bra bilde av..

 • 0

  God kveld! Skulle egentlig vente til i morgen, 1 søndag i advent, med å pynte rommet- men så begynte mamma med julestjernene så da klarte jeg ikke å vente jeg heller. Så jeg mekka sammen en julespilleliste, satte meg for å 'lage' noe bilder, bytte putetrekk, tørket støv og satte frem litt juleting. Alt rosa er altså byttet ut med rødt ♥

   
  Dette er nok favorittdelen av rommet mitt, men er det rart- se på de lysene, med bildene <3<3<3

  Åh rommet er så kooooseeelig nååååå!!! :D :D Gira på jul, og 1.desember og 18 års dagen min og ja weee

   

   

   
 • 2

  ..eller å bli tatt bort av noe. Å føle at man blir tatt bort av en sykdom som etter min åpenbare mening ikke burde eksistere lengre. Jeg er sinna og jeg er lei meg. Jeg er sinna fordi kreft finnes. Jeg er lei meg og sinna for at jeg fikk det. Og det uten en grunn. Hvorfor skulle jeg være den som fikk det, sånn uten forklaring.

  Det er igrunnen ikke kreften som har gjort meg dårlig, eller gjort at jeg har mista håret, eller gjør at jeg blir sliten, eller gjør at jeg føler jeg kan se kroppen min bli slappere hver dag jeg ser i speilet, eller at ansiktet blir rundere, eller at sminke ikke gjør at jeg føler meg så mye bedre, eller at å ta på fint tøy, eller kjøpe tøy ikke føles som det samme. For kreft har jeg hatt lenge, og til og med komt meg til Prekestolen med kreft. Det er all den giften og medisinen som skal ta bort kreften, og gjøre meg frisk, som først skal få meg til føle meg dårlig. Så det er kreften, men det er ikke det.

  Jeg kunne vært i mye dårligere form, sett mye bleikere ut, tatt av meg mange kilo, og heldigvis har jeg ikke gjort det. Men alle de tingene over her er mer enn nok for en jente på 17 som bare vil leve et vanlig liv.

  Så jeg savner den jenta til venstre. Smilet er det samme, det er der. Men så mye annet er også borte, ting kanskje ikke andre ser, kanskje jeg ikke har sett det selv. Men mange deler mangler. Og jeg håper at alle delene kommer tilbake når alt dette er over.

 • 2

  Selv om det å være sliten kanskje er en av de bedre bivirkningene jeg kan ha sett i forhold til kvalme og f.eks sår i munn og hals, så er det en ganske stor påkjenning. Mange tenker at "ja men du MÅ jo ikke gjøre noe på dagen så du kan slappe av" Ja. Og sånn tenker jeg og mange ganger, men når man egentlig føler seg fin i formen, og er i en alder av 17 der jeg egentlig skal jobbe og orke å trene osv, så blir det bare feil. Jeg vil så gjerne kunne gå hver dag på senteret, eller i byen og kjøpe ferdig julegavene, jeg vil kunne gå på Fresh og trene litt, jeg ville heller gått påbygg enn å være syk, og ikke kunne gjøre mange ting i hverdagen. Og jeg gjør ikke ting fordi jeg ikke vil. Jeg gjør ikke visse ting fordi kroppen og sykdommen min tillater det ikke. Enten så er det pga smitte, eller fordi jeg rett og slett ikke orker. Det har gått 2 og en halv måned, og jeg er halvveis med cellegiftkurer i morgen, men det er enda vanskelig å finne balansen mellom nok hvile, og det å orke ting. Kanskje jeg aldri kommer til å finne den. Ikke bevisst hvertfall. For jeg lytter til kroppen min, jeg gjør egentlig ikke mer enn jeg orker. Men jeg gjør langt ifra alt det jeg vil.

  Men så vet jeg at det går oppover igjen. Det har hvertfall gjort det til nå. Jeg går på medisiner i 2 uker, i tillegg til de 4 dagene med cellegift, og de bærer med seg sine bivirkninger de og. Jeg har aldri helt ro i kroppen, hvertfall ikke på natta. Underbevisstheten jobber 24/7, jeg må på do hver natt, får kanskje ikke sove igjen med en gang, har hetetokter. Så den første natta jeg sover uten å våkne, etter jeg slutter med medisinene, den er så fantastisk.

  På så mange måter er jeg heldig, jeg føler jeg har sluppet unna de verste tingene man forbinder med kreft. Men akkurat dette plagde meg litt i dag, følelsen av å være sliten. Og innlegget er kanskje litt rotete og dårlig skrevet, men jeg bare skriver og tenker ikke så mye over det. Det må liksom bare ut.

  Jeg er egentlig klar for kur i morgen, den varer vel ca 6 timer(?), men vet hva det går ut på nå. Ser ikke frem til den delen med å bli sliten, som jeg er 99% sikker på jeg blir, så jeg håper at det går over i løpet av helga da jeg kan slappe av- så jeg orker pynte rommet mitt på søndag, og handle julegaver til uka!

                                      

 • 1

  Vi feirer jo ikke Thanksgiving på samme måte i Norge som i USA, hvertfall ikke i min familie. Men betyr jo ikke at en setter mindre pris på ting eller mennesker, jeg tror bare ikke mange sier det ofte nok. Og da blir det typisk sånn at man bruker dager som denne til å si det.

  Jeg er takknemlig for menneskene som har støtta meg de siste 2 1/2 månedene, som ber meg stå på, lurer på åssen det går, besøker meg, legger igjen kommentarer osv. Folk jeg kjenner, ikke kjenner, familie, venner, nære venner. Alle sammen, takk. Og den jeg er mest takknemlig for er min egen Mamma som har vært med meg på alt siden dag 1 av denne epoken, og som kommer til å være med meg til siste dag da jeg kan si at jeg er kreftfri, uansett hvor tøft det er. Hennes styrke er enda større enn min. Tusen takk

  Og, klisjè nok, så er jeg takknemlig for de som ikke lengre har en like stor del av livet mitt. Man lærer veldig godt hvem man trenger, og hvem som vil være der for deg. Og de som vil være i livet ditt uansett hva og uansett situajson, de er det verdt å ta vare på.

                                      

 • 1

  //weheartit

 • 1

  Alt i alt var denne 2. turen inn til Oslo annerledes, og på mange måter bedre. Og det tror jeg mamma er enig i. Med det mener jeg at alt var ikke så nytt, vi visste hva CT og PET scan var, hvordan det foregikk, og var så klart spente på resultatene- SOM var strålende, som sagt. Kreftcellene var trukket veldig tilbake, og det var ingen å se på PET bildene, i forhold til de første bildene som ble tatt for 2 måneder siden. Jeg skal selvsagt ta de 4 siste kurene for å få bort alle cellene man evt ikke kan se. Jeg trodde ikke kreftcellene var borte før etter alle kurene, så jeg ble positivt overraska og selvsagt veldig glad!

  Vi visste også hvordan det foregår med kur, og selv om akkurat kuren jeg fikk nå (sammen med de 3 neste) var ny, så følger det samme prosedyre med å sette i nåla, kobles på ledninger, koble av, ta ut nåla osv. Og så godt som jeg har fulgt med, og spurt underveis hva de gjør så kunne nesten meg og mamma gjort det selv heh.. Jeg liker å vite hva de gjør med meg, og ikke bare være som et spørsmålstegn hvis andre 'utenfor' lurer på hvordan ting foregår :)

  Som sagt så er det ny kur, som går over litt færre dager, litt flere timer et par dager, med et par nye stoffer. Til nå har det gått veldig bra, jeg har sluppet unna mye kvalme heldigvis-får jo mye medisiner mot det, men det hjelper også at jeg er ung. De bivirkningene jeg hadde fra forrige kur har heller ikke komt helt tilbake, men de kan komme om noen dager da (metallsmak i munnen, nummenhet i fingre, vonde ledd). Jeg har siste dag i kuren nå til fredag, og 3 like kurer igjen etter det. Så jeg er snart halvveis+ at alle kurene kan jeg ta i Kristiansand og skal ikke til Oslo før i Mars! Ooog jeg fikk til å ikke få cellegift på bursdagen min, men dagen etter. Så håper blodverdiene har gått nok opp til at jeg får kur noen dager tidligere, og slipper så mye i jula.

  I tillegg til disse kjedelige, medisinske tingene vi nå har blitt vandt til, så fikk vi jo sove 3 netter på hotell fordi avdelingen var full og jeg ikke trengte å være der siden jeg ikke kunne få kur alikevel. +Den ene natten hos Onkel og de da jeg fikk permisjon. Så 2/6 netter på sykehuset var helt ok, miljøet man er i har sykt mye å si for hvordan man føler seg. Og selv om vi er veldig fornøyd med avdeling A8 på Radiumhospitalet og alle de flotte sykepleierne der, så er det deilig å slippe flest mulig netter på sykehuset :)

  Denne gangen var jeg også mer på rommet enn sist. For to måneder siden var alt nytt, og jeg var redd jeg ville føle meg slappere om jeg ikke hadde noe å gjøre osv. Så da var jeg mye i ungdomsrommet, i gangen- minst mulig på rommet egentlig. Grunnen til at jeg var mye på rommet nå var nok at jeg (med mamma) har blitt så vandt med at tiden går selv om vi ikke har så mye å gjøre. Jeg lå ikke under dynen og sov eller følte meg dårlig- jeg var noen turer i gangen, var på kjøkkenet og hentet mat, nede i kiosken eller ute og luftet meg litt. Rett og slett bare vandt med lite å gjøre, og for sikkert 1.gang i mitt liv så føles det helt greit :)

  Formen i dag er bra, men kjenner jeg er trøtt og litt sliten i kroppen. Jeg har vært ute på butikken med mamma, og det gikk helt fint det. At formen går opp og ned er helt naturlig, så det vet jeg at kommer og går. Uansett så var det veldig deilig å sove i egen seng, og bare være hjemme igjen, og vite at ting ting går fremover, og så klart at jeg ikke trenger til Oslo på en god stund!

  Det er bare å stille spørsmål i kommentarfeltet på bloggen, på facebook, på chat/melding :)

 • 0

  Endelig hjemme! Nå sitter jeg i senga med netflix, og te, og holder egentlig på å sovne..men jeg kan ikke legge meg enda, og har savnet pcen og serier heh.. Orker ikke å skrive noe fra dette oppholdet i Oslo i kveld, så skal prøve å huske det i morgen!! :)

 • 0

  God søndag! I går fikk jeg, faktisk, permisjon til i dag. Så da var vi hos onkel, tante og fetter og spiste pinnekjøtt, og feiret onkel litt som hadde bursdag! Det var deilig å være i et hus, og sove lenge i dag morges- og koselig å være med familie :)

  Nå er vi tilbake på sykehuset, siste cellegiftposen for noen dager renner inn, og vi sitter og ser på cup-finalen. Vi begynte å se hos onkel, så ser vi resten nå. Fun fact er at jeg aldri har vært nærmere en cup-finale, og med det mener jeg at det er ikke så langt bort til Ullevaal stadion fra Radiumen, heheh.

  Regner med å reise hjem i morgen, skal bli godt etter ca en uke!

 • 1

  Denne fredagen startet med PET scan som jeg ikke fikk tatt i går. Og reaultatene var tipptopp, og akkurat sånn de skulle være etter to kurer. Bildene viste ingen kreftceller, og hvis det er noen så er de mikroskopiske, så derfor skal de neste 4 kurene gå som planlagt for å ta knekken på alt :D woho!!

  Nå er jeg koblet på 3. cellegiftkur og har fått saltvann i 4timer, og en pose med cellegift. Nå gjenstår 2 cellegifter, 4timer til med saltvann, også en motgift for et eller annet- så jeg skal være koblet på i hele natt.. Men cellegiften er heldigvis bare i litt over 1 time til!

  Denne kuren er helt ny, og går over 3 dager+1 dag, isteden for 5dager+1dag+1dag som den forrige gjorde. Så akkurat det er litt deilig :) Litt nye stoffer, og noen jeg har fått før. Like spennende hver gang hvordan formen og bivirkningene er etter en kur!

  Man blir veeldig god på å vente når man skal gjøre noe på sykehus eller hos legen!

 • 3

  Det ble altså en liten endring på ting når vi møtte opp til PET og de, akkurat i dag, ikke hadde det radioaktive stoffet som man får i kroppen før scanning. Dette vet man ikke før samme morgen, og man får brev på forhånd at dette kan skje. Så da ble både PET scan og cellegiftkur utsatt til i morgen.

  Negative med det er at jeg må faste igjen i morgen tidlig, i en del timer.. Det positive var at jeg fikk både frokost og resten av måltidene i dag på hotellet, og så klart sove på hotellet istedenfor sykehuset :D

  I dag har vi vært på shoppingtur på et senter i nærheten med kusine Linn, noe som var veldig koselig <3

 • 0

  Okei er ikke så veldig "love" å være på sykhuset og ta 3 blodprøver pga feil i datasystemet, og så bli stukket en fjerde gang med veneflon i armen før CTen, meen har overlevd det fint! Skulle jo egentlig legges inn i dag, men de hadde ikke plass så da ble det en natt til på hotell, og jeg klager absolutt ikke på å slippe harde senger og oppvarma mat. Så jeg skal tilbake på sykehuset imorgen tidlig klokka 8 for PET scan, og mest sannsynlig kur senere på dagen. Har ikke fått tilbake noen resultater enda, så regner med de kommer i morgen :)

  Istedenfor å sitte på rommet hele ettermiddagen tok meg og mamma en tur inn til Oslo sentrum med t-banen! Er så glad vi bare har buss i byen og ikke t-bane, trikk, tog OG buss. Vi gikk av ved Nationaltheatret, og gikk Carl Johans gate til Oslo city. Der har de Starbucks, så vi unna oss en kakao og frappe :D nam!

  Nå har vi spist middag på hotellet, og jeg skal snart ned å ha kveldsmat! Hehe utnytter alle måltider jeg har..men neida, jeg kan ikke spise frokost imorgen så må fylle magen i kveld :) vi blogges!

 • 0

  Nå sitter altså meg og mamma på bussen til Oslo! Vi skal være fremme klokka 5, og da drar vi til pasienthotellet på Radiumen siden jeg ikke skal legges inn før i morgen :)

  Vi har smørt niste, har chips og litt frukt, så vi koser oss på tur! Oppdateringer kommer ;)

 • 0

  God dag! I går sløvet jeg bare til utpå ettermiddagen før Arny kom! Jeg møtte ho i byen så gikk vi å spiste deilig kinamat, før vi gikk hjem til meg og så mange episoder av Friends. Kjempe koselig <3

  I dag skal jeg ikke noe spesielt annet enn å pakke for vi reiser til Oslo i morgen! Formen min om dagen er veldig bra :)

 • 0

  Resten av lørdagen tilbragte jeg med Bjørn. Har det like gøy hver gang jeg er med han, men i dag har jeg ledd ekstra mye, og det er så herlig. Er få personer jeg forteller så mye som jeg gjør til Bjørn, og er få personer jeg har det så moro med, heldig som har en god bestevenn! Vi var hvertfall på sørlandsenteret før vi gikk til Bjørn og lagde pita-pizza. Sannelig ikke lett å finne middag når en person, *kremt Bjørn* er kresen, men pizza funker alltid :D

  Tariq var jo selvfølgelig og med <3

 • 0

  Heihei! Denne lørdags formiddagen er det One Direction som får et blogginnlegg hehe. Har sett på alle musikkvideoene deres nå, bare fordi jeg plutselig kom på de, og jeg blir såååå glaaaad av de. Sitter å smiler, ler og danser på senga haha. De er så gøye de gamle videoene, eller alle, men det er gøyest med de gamle. Også skal jo jeg og Arny på konserten i Oslo Juni neste år :D :D :D Jeg er ikke sånn fan som vet hvor de er og hva de gjør til enhver tid, og jeg (tror hvertfall ikke) at jeg er en fan som griner på konserten. Ser ikke for meg det, men tror jeg kommer til å ha det sykt gøy. Jeg er mer sånn fan av musikken, og av guttene da, men på et normalt nivå. Selv om det nye albumet ikke kommer ut før om 2 dager så har jeg hørt hele og jeg elsker det. Jeg synes det er mye bedre enn de tidligere albumene for musikken de sin ha vokst så <3 

   
  En av de første videoene, den er jo bare søt. Husker vi hørte på den sangen 24/7 når den kom ut i 10ende klasse

   
  Denne er bare best!!! Hahaha Leroy og Marcel, gøyeste 

   
  Går ikke ann å sitte stille når jeg ser denne.

  Skal ikke dele alle videoene, men ja jeg digger gutta og jeg gleder meg til albumet kommer ut og til konserten <3<3<3<3<3

 • 1

  Det har allerede gått 2 måneder siden jeg fikk beskjed om at jeg var syk. 2 behandlinger har jeg hatt. Det har gått en tredjedel av behandlingsperioden. Og jeg syns det har gått fort.

  Det er bra at det har gått fort, det betyr at jeg har hatt noe å drive med. At dagene ikke bare har vært kjedelige og tunge. For de har ikke det, jeg har komt meg opp av senga hver morgen uten problem og fått noe ut av dagen. Det trenger ikke å være noe spesielt jeg har gjort, det kan bare være at meg og mamma har sittet foran peisen og strikket. Eller andre dager har jeg vært ute på senteret. Det kommer helt ann på dagsformen.

  Jeg har vært mer sliten under den andre kuren enn den første, har merket det mer på kroppen. Bivirkningene kom fortere og var litt flere. Jeg har heldigvis sluppet unna kvalme også denne gangen. Det er fortsatt ingen problem å ikke ha hår, husker ikke åssen det føles å ha hår egentlig, men har ikke brukt parykken enda, jeg går bare med pannebånd eller lue.

  Neste tirsdag drar jeg og mamma til Oslo igjen for å ta nye prøver og for en helt ny kur. Jeg gruer meg litt. Er veldig spent på hva prøvene viser, om cellegiften har tatt knekken på no kreft til nå ogsånn. Også er jeg veldig spent på den helt nye kuren og hvordan jeg reagerer på den. Gruer meg fordi jeg ikke har lyst å være på sykehus og har hvertfall ikke lyst på cellegift, men det er det som må til for å bli frisk, så jeg må bare bite tenna sammen gjennom det..

 • 0

  Ble sittende nå å se på bilder fra Hellas turen jeg var på i sommer med bestevenninna mi, hennes familie og en til familie. Åh det var en så bra uke, savner det skikkelig. Var så fantastisk fint der nede. Jeg har laget et innlegg rett etter turen som ligger ute, så dette er bare et mimre-innlegg med bilder <3   Hellas var over gjennomsnittet skikkelig bra 

  Hvis du vil lese innlegget jeg skrev i sommer kan du gå på "Juli 2014" i arkivet på høyre side 
                                   


 • 3

  I dag har jeg og mamma vært en tur nede i byen for å ordne et par ting. Det var deilig vær, så veldig fint å komme seg ut litt. Vi var ikke så lenge, men det var akkurat passe og veldig koselig :)

  Kunn tatt med mamz, men ho snakka i telefonen så sparte ho for det bildet hihi

 • 2

  God kveld alle sammen! Formen siden sist kur har ikke vært så veldig på topp, men jeg håper at den kommer seg utover i uken. Merker jeg er mer sliten nå enn etter 1 kuren.

  Tidligere var vi ute å spiste på Egon med pappa, noe som var koselig og veeldig godt (biff er alltid godt) hoho.. Så nå har jeg huset for meg selv, og ligger på sofaen og ser på Skal vi danse finalen. Kjempe deilig å slappe helt av :)

  Jeg heier på Linnea! Den utviklinga ho har hatt på alle måter er så utrolig fantastisk vakker. Selv om alle deltagerne er så flinke!

  Sliter med cellegift-smak, så disse namme tingene smaker egentlig ikke godt.. :(

 • 2

  Kurset ble holdt av en organisasjon som heter "Look good, feel better", den startet i USA, eller England, og er hvertfall størst på den siden av verden. Men flere og flere sykehus i Norge har også fått disse kursene, og Kristiansand er et av de. Merket det ble vanskelig å forklare men jaja, håper dere forstår. Det var hvertfall et gratis kurs som damer som har eller har hatt kreft fikk. Så på dette kurset var det meg, og noen andre damer over 30, men det var veldig koselig uansett. Det var to damer som holdt kurset, hun ene var hudpleier, og hun andre var sminkør som hadde b.la være med på "Trinny og Susanna" på tv, så de var veldig dyktige og kom med gode tips. De satte mest fokus på øyesminke siden man ofte mister både bryn og øyevipper under cellegift. Så vi lærte å legge øyenskygge, bryn, men også hudsminke. Så det var noen ting jeg har villet lære meg lenge, så jeg var veldig fornøyd! 

  Tenkte å vise dere alle de fine produktene vi fikk med oss fra kurset. Håper ikke dette er reklame haha, skal ikke fortelle om de uansett.


  Vi fikk renseprodukter


  Foundation, pudder, concealer, øyenskygge 


  Eyeliner, øyenbrynsblyant, leppeblyant, maskara 


  Også en leppestift og lipgloss 

  Dette er jo kjempe bra produkter, så det var jo gøy å få med! Også er det jo knallbra at det finnes sånne kurs, heldig som fikk være med :) 

 • 1

  Heihei! Nå har jeg komt hjem fra kreftsenteret som jeg har vært på i hele dag! Kom halv 10 for blodprøve, legetime og siste cellegift! Nå er det 2 uker uten noen medisiner, til neste gang, og da skal jeg inn til Oslo.

  Grunnen til at jeg var så lenge på kreftsenteret var fordi jeg var med på et gratisk sminkekurs som de holdt. Det var veldig lærerikt og gøy, og fikk med masse produkter. Tenkte å blogge om det i morgen, og vise litt. Men dere skal få se et bilde av meg etter kurset daa :D

  De hadde mest fokus på øyesminke, noe jeg aldri har hatt selv. Og jeg har for første gang tegnet brynene mine hoho

 • 1

  //Dette skal være et fast innlegg som blir liggende på "Om meg" i menylinjen//

  Hei. Jeg heter Ingrid Bakke, jeg er 17, snart 18 og bor i flotte Kristiansand. For et par måneder siden fikk jeg vite at jeg har lymfekreft, så livet mitt preges mest at det nå. Men dette drar meg ikke ned, jeg prøver å gjøre det meste ut hva hver dag, tenke positivt og gjøre ting om til noe positivt. Bloggen handler er hovedsaklig ikke om kreften, jeg prøver å blogge om ulike ting. Men det blir mye hverdagsting. Jeg lover ikke innlegg hver dag, men jeg pøver å oppdatere dere, og variere så godt jeg kan. Jeg går heller ikke på skole, jeg startet min læretid som barne og ungdomsarbeider i barnehage en måned før jeg ble syk, men den er, heldigvis, satt på vent nå til jeg er frisk. 

  Tilbake til kreften. Kort fortalt så har jeg som sagt lymfekreft, jeg har en type som heter Hogdkins lymfom, og jeg går på cellegift. Til nå har jeg hatt to kurer som begge har gått veldig bra, med minimalt med bivirkinger. Jeg har 4 gjenstående kurer. Jeg bruker bloggen til å få ut tanker når jeg trenger det, til å oppdatere de rundt meg hvis det er noe, og egentlig bare gi folk et innblikk i livet mitt. Ikke at det alltid skjer noe spesielt. Bloggen er ikke jobben eller hobbyen min, så jeg bruker ikke kjempe mye tid og energi på den, men jeg synes det er veldig fint å ha den, og jeg tror andre synes det er fint å lese.

  Hvis det er noe dere lurer på, så bare spør. Ikke vær redd for det, eller for å legge igjen en kommentar! :) 


   

 • 0

  Okei tror jeg har skrytt av frokosten min på alle mulige måter nå...Men det er ikke hver dag denne jenta klarer å lage en omelett, eller tror aldri det har skjedd så. God mat gir en god start på dagen hvertfall så det er viktig! Mat er viktig. Viktigst.

  Tadaa!

  Jeg og mamma er jo hjemme begge to for tiden #kvalitetstid på høyt nivå, men i dag kommer mormor på besøk, så det blir koselig!

  Ha en kjempe fin dag!

 • 1

  Som dere ser har jeg satt inn et nytt design, likte det veldig godt! Men det mangler noen ting på det, men det kommer! :)

  Denne helga har jeg kost meg med venner, slappet av, og spist aaltfor mye godteri.... Men er deilig med sånne helger av og til!! Hva har du gjort i helgen?

   

                                                                 

  Å å å, også har jeg og et par venninner fått billetter til One Direction konsert neste juni, weee noe gøy å se frem til!

 • 1

  God lørdag! I går kveld prøvde jeg meg på å lage tortillawraps med skinke i. Det er jo veldig populært, men har aldri laget det selv. Det ble veldig vellykket, og falt i smak hos alle. Også SÅ lett det var. Siden det ble vellykket tenkte jeg derfor å dele 'oppskriften' (funnet på nett) med dere. (Ble mobilbilder så de er ikke sååå bra) 

  Du trenger:

  -Skinke/spekeskinke/bacon, hva du selv vil ha egentlig

  - Tortillalefser

  -Kremost/philadelphia

  -Salat

  -Grønnsaker som du ønsker

  Deretter varmer du lefsen noen sekunder før du smører på kremosten

  Så legger du bare på ønsket kjøtt og/eller grønnsaker

  Da gjenstår det bare å rulle den sammen, som nesten er det vanskeligste haha, og servere den!  Kanskje tidenes dårligste og ikke mest appetittvekkende mat, men var sulten så photoshoot av maten var ikke på sin plass.... 

  Som sagt, kjempe enkelt og godt, og lett å finne oppskrift på nettet om du vil prøve andre ting, eller bare improviser med det du liker! Legg gjerne igjen en kommentar hvis du prøver dette, og om du oppdager nye smaker du vil dele med meg :D Ha en fin lørdag!