IngridBakkee - Ingrid Bakkes blogg <3
Hjem Add Om meg Kontakt

1

God kveld :-) I dag har vært en kjempe fin fridag! Jeg har vært på tur i Baneheia (byens fineste plass) med søstra mi, niesene mine og ei venninne av eldstejenta. Vi gikk først en runde i heia før vi plasserte oss på en benk ved utsikten over byen. Der spiste vi niste, drakk kakao, speidet utover byen som badet i sol, jentene lekte i skogen og vi bare koste oss. Været var perfekt og sola varmet godt! Så fort man kom i skyggen var det kjøligere, men det gjør ingenting når det ikke var en eneste sky på himmelen. Tenk å ha det sånn 6.Oktober da! Nei i dag var du fin, Kristiansand <3

Hadde med kameraet i dag, noe jeg skal bli flinkere til å bruke! Mille tok også et par bilder, kjempe flink er ho :-) Takk for turen!!

 • 0

  Jeg elsker å gå tur ute, og om det gir meg puls så er det bare et pluss. Jogging gjør jeg derimot ikke så mye av, så det bestemte jeg meg for allerede i går kveld at jeg skulle prøve i dag.

  Det falt ikke i smak.. Vet ikke om det var sykkelturen i motvind på vei bort til Jegers som tok for mye energi eller om det var at jeg ikke fikk ut av turen det jeg vil få ut av en tur ute. Når jeg jogga så klarte jeg liksom ikke nyte musikken, naturen og det fine været. Ja selvsagt er det tungt å jogge og jeg har ikke den beste kondisen, men var liksom ikke det som gjorde utslaget for at jeg ikke synes det ble en bra tur.

  Ble rett og slett litt skuffa. Ikke over meg selv, for jeg kom meg ut en halvtime! Men for at turen ikke ble sånn jeg ønsket. Holder meg til gåing ute inntil videre jeg :-) Så må jeg nok ta en tur til Bertes senere bare for å kunne nyte været. En rolig, kort tur.

  Været var upåklagelig da!

 • 0

  Ååh nå har høsten ankommet Kristiansand! For en uke siden var det uvær her, og det er godt det ikke varte lenge haha, for det er sånt vær som er nå som er det beste høst-været. Kjølig luft som utover dagen blir varmet opp av solen, blå himmel og behagelig temperatur. På morgenen ville jeg helst krype under dyna igjen, men så er det deilig å dra på en strikkegenser og gå til jobb i frisk luft. Og på vei hjem NESTEN kunne gå uten jakke :-) Jeg er en frysepinne, så kommer helt sikkert ikke til å nyte kulde om noen uker..

  I tillegg har det vært en helt sjuk solnedgang de to siste kveldene! Altså bare se på det her!!