IngridBakkee - Ingrid Bakkes blogg <3
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Hey! På tirsdag tok jeg turen til Bergen når min kjære hadde en 3-dagers perm. Jeg har alltid hatt lyst til å dra til Bergen, så det passet kjempe bra at han kunne vise meg byen nå som han selv er der.

Han møtte meg på flyplassen og vi dro for å sjekke inn på hotellet. Etter det tok vi på oss regntøyet og gikk for å spise lunsj- og vi spiste den beste sushien jeg noen gang har smakt på fisketorget(?). Så gikk vi videre til Bergenhus festning hvor Truls er på vakt til vanlig, så det var veldig gøy å se hva han pleier å gjøre der. Deretter tok vi Fløibanen, og selv om ikke været var det beste så var det utrolig gøy å ta banen og se over hele Bergen :-) På kvelden var vi ute og spiste, og møtte på hele gjengen Truls er i militæret med.

På onsdag regnet det hakket mere enn dagen før, så da passet det kjempe bra å ta en tur i akvariet. Det første som møtte oss når vi kom inn var pingvinene, og da ble jeg helt i ekstase haha- blir som et barn når jeg ser kule dyr jeg aldri har sett før. Vi så også på sjøløve-show, sel-foring og alle slanger/fisker/krokodiller som var inne. Var kjempe koselig å se Akvariet som jeg tidligere bare har sett på tv :-)

Vi var ute å spiste italiensk pizza på onsdag, og dessert på Friday's- så vi har kost oss kjempe masse i Bergen og kommer til å kose oss på ferie sammen frem i tid, hihi!

  • 0

    God søndags-formiddag! I dag er en dyna-i-sofaen-dag, og det gjør meg ingenting. I går var gjengen i bursdag til Camila, og ho hadde stelt i stand veldig fint. Jeg synes det er veldig deilig når vi bare er gjengen, for det blir hakket roligere og vi kjenner hverandre så godt :-) Takk for en fin kveld, folkens!

  • 1

    Guten Tag! Nei nå var vi visst tilbake i Norge.. Jeg og Kristian var på tur til Kiel fra mandag til onsdag sammen med vår flotte mormor og morfar. Vi tok Color fantasy ned og tilbake, som er en liten cruisebåt. Eller skip? Hvertfall, vi hadde egen lugar, spiste (litt for mye) godteri og god mat. På tirsdag var vi i Kiel noen timer før båten gikk tilbake, og jeg og Kris surra oss opp i Kiels gater etter jakt på en musikkbutikk..vi fant den og vi rakk tilbake til båten. På båten er det ganske mye å gjøre, det er jo taxfree og en annen butikk med flere ting å kjøpe. Det er en spillhall der man kan kjøre bilspill osv. Man kan også gå på kino for kun 55kr. Og på kvelden er det et veldig bra show/musikal for alle aldre :-) Båten passer rett og slett for alle aldre. Har vært der nå 4 ganger, og neste gang blir det nok med kjæresten og/eller vennegjengen!

    Samlet bilder fra turen i en stor kollasj :-)

    Jeg aner ikke hva som skjer med bloggen nå.. Lar den bare være og ser om det retter seg opp!