IngridBakkee - Ingrid Bakkes blogg <3
Hjem Add Om meg Kontakt

3

hei folkeeens!
Da var vi kommet hjem og jeg vil tilbake. Haha, det er jo bare dårig vær her.. Var ikke feil med en uke med 30 grader, sol og bading for å si det sånn :D

Jeg hadde det veldig gøy på tur, med mye intern humor med roomie, Anette. Det vi ble møtt med når vi kom var kakkerlakker, og de var og det siste vi så før vi dro.. Vi ga de til og med navn. Det var og en kjempe fin katt som gikk rundt ved hotellet som vi ga navnet Bob :D Og vi levde omtrent på Smint, Burn og Oreo sjokolade, og selvsagt flaskevann!


 I løpet av uka bada vi, sola vi oss, LESTE vi, var vi ute og spiste, var i Palmitos park- på fugle og Delfin show, døøds kult!. I Puerto Mogan på marked og chilla rundt forbi :D


TOK BILDE MED DELFIIIN!! ååh! Jeg døpte den Finn Loui :D hihi. Delfiner er verdens mest fantastiske skapninger, virkelig.


Litt av utsikt fra hotellet :D byen var bare rett ned til venstre. Og Ja, de kan være pågående der, men jeg synes det var veldig koselig der nede! Og himmel å mange fine kelnere!!

Innlegg med innkjøp kommer i morra håper jeg!

Nå må BEN gå videre i Skal vi danse!!!!!!
Ha en fin kveld, godt å komme tilbake til bloggen ♥

 

 

 

  • 5

    Ja, jeg savner ungsomsskolen. Jeg savner den gamle klassen, og lærerne. Synes selvsagt det er konge på ny skole og :) men sånn som de gamle lærerne kjente deg og visste hva du kunne.. Også hadde vi så sykt mange gøye turer :D ah, mimring!