IngridBakkee - Ingrid Bakkes blogg <3
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hei og god mandag! Stoppa litt opp med bloggingen, så jeg tenkte å oppdatere litt da vettu. Har ikke skjedd så mye asså, det har gått i jobb, litt trening & gåturer og kvelder med venner :-) En god blanding med andre ord hihi. Det går fortsatt veldig bra på jobb, merker noen dager at jeg er mer sliten når jeg kommer hjem, men sånn vil det alltid være. Så jeg er strålende fornøyd!! Denne uka jobber jeg bare 2 dager, så innimellom blir det trening og besøk hos storesøs og mine nydelige nieser <3

Er forsåvidt flink til å ta litt bilder da, så jeg forteller om det jeg har gjort i det siste med bilder hehe :-)

Jeg har altså vært ute med gjengen, vært på tur både med mamma og med Kira (som jeg skal gå med etterpå også, heldige meg) og feiret Arny som ble 20- woho! 2 fine uker for min del :D

Nå er det ny uke, og nye muligheter! Gjør den bra for deg selv- det skal jeg <3

 • 0

  På denne dagen for 2 år siden fikk jeg diagnosen Hodgkins lymfom og livet ble snudd på hodet. Det er også 2 år siden jeg begynte å dele hverdagen min på bloggen, Facebook og Instagram. Jeg har delt oppturer og nedturer, tanker og følelser, Osloturer og lange dager på kreftsenteret. Og det har gjort godt! Anger ikke på å ha delt så mye :) Jeg håper at det kan ha hjulpet noen.

  For 2 år siden måtte jeg stoppe læretiden pga sykdommen. I disse tider er jeg i gang med 50% jobb på skole/SFO og det går kjempe bra! Formen holder ikke bare de 7,5 timene jeg er på jobb, men også på ettermiddagen når jeg kommer hjem. Så det er jeg kjempe glad for!

  For 1,5 år siden, etter behandlingen, var kroppen min nedbrutt og det var veldig lite som fungerte. Jeg begynte å gå turer og gjøre øvelser sammen med en fysioterapeut, og har fortsatt med turene og øvelsene på egen hånd. Nå vil jeg helst få til flere dager med fysisk aktivitet i uka, selv om jeg ikke har faste mål. Treningen tar ikke for mye energi og det er delig!

  Jeg er veldig takknemlig for at jeg i dag kan stå opp og gå på trening, i morgen på jobb og ellers leve livet som normalt. Og for at jeg fortsatt er frisk, det er ikke en selvfølge.. Jeg har tatt livet mitt tilbake. Jeg er der jeg vil være. Jeg er på vei dit jeg skal være, og jeg har det bra. Livet er bra <3

  Jeg har ny kontroll på Torsdag, og håper den også viser at jeg fortsatt er frisk. Sånn jeg føler meg!

 • 2

  Hei og goood søndag!

  Denne helga har jeg lada batteriene og kost meg. Fredag var jeg på jobb så da var det ekstra deilig med helg- jeg brukte kvelden på taco, Start-kamp og Senkveld med mamma :)

  På lørdag brukte jeg god tid på morgenen og spiste en god frokost, etterpå det gjorde jeg ren hele leiligheten og koste meg med serie og Skal vi danse senere på kvelden.

  Og i dag har jeg sett Oppdrag Dory på kino og hatt en god tur i Jegersberg :-) Altså, du vet turen er vellykka når du smiler opp motbakkene haha.. Hadde så mye energi så det var deilig!

  Disse flotte stedene jeg plutselig går forbi er grunnen til at jeg liker så godt å gå ute! Altså se da!!

  Hva har du brukt helgen på? Håper du har hatt en fin en og er klar for ny uke <3 Det er hvertfall jeg! (Jeg har forresten sett at bloggen ser annerledes ut på mobil enn PC, den ser jo ikke bra ut og bildene står feil osv.. Det irriterer meg litt, men vet ikke hvordan jeg kan endre det?)

 • 2

  Heei! I dag er det endelig litt høststemning med grått vær og innekos. Jeg har hatt et par ærender i byen i dag og vært på trening, så nå koser jeg meg med en kopp te, levende lys og serie på skjermen :-) Kan bli vandt til dette altså! Det er jo så koselig <3 Liker også godt at det begynner nye sesonger av TV-programmer som jeg kan kose med med sammen med mamma.

 • 0

  God søndag! Sikkert flere som vil påstå at det fortsatt er sommer ute i dag. Vel, ikke jeg haha. Sitter riktignok ute, men med ullgenser, skjerf og ullsokker istedenfor shorts og T-skjorte. Vet ikke om det bare er meg, men syntes ikke det var SÅ varmt.. Men likevel deilig å sitte ute å lese i frisk høstluft. Nyte været på sin egen måte si, hehe :-)

  Ha en fin dag videre <3 I morgen er det ny uke, og da skal jeg jobbe 3 fulle dager. Spent på om det går like bra som 2 dager denne uka gikk!

 • 1

  Nå er høsten her <3 Høst og vår er de årstidene jeg liker best, for da er det en mellomting av kaldt og varmt. Det er kjipt at vinteren kommer etter høsten, men så er det jo koselig at det blir litt kaldere ute og litt mørkere på kvelden. Mister litt energi ogsånn, men må bare finne en måte å holde den oppe frem til lysere tider igjen. Det er mest koselig i månedene fremover hihi. I går var det mer sommer enn høstvær, mens i dag er det gråere ute og litt regn i lufta.

                             

                    


  Dette er sånne typer bilder som gir meg høststemning. Er ikke like lett å gjennomføre alt som er her, f.eks så har vi ikke åpen peis. Men de gir meg følelsen av høst hvertfall. Håper at alle har en fin høst i vente <3