IngridBakkee - Ingrid Bakkes blogg <3
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Er det mulig? Jeg glemte å skrive på bloggen når det var gått et år siden jeg fikk diagnosen min og siden det første blogginnlegget, og kom ikke på det før nå.. Jeg la ut og skrev på instagram/facebook, men skriver så lite her nå at det datt rett og slett helt ut av mitt hode. Jaja, et år er hvertfall gått og ting begynner å bli bedre på mange måter. Jeg har begynt å jobbe igjen de dagene jeg orker og så lenge som jeg orker. Kjenner jeg er mer sliten, men det er veldig hyggelig å være tilbake :-) Når det kommer til trening, så prioriterer jeg ikke den like mye, ettersom at det tar mye energi jeg kan bruke for feks jobb, også har jeg jo trent meg godt opp siste halve året! Den sosiale biten begynner også å bli bedre enn den har vært siste året ;-)

  • 3

    Heia! I går var jeg på 6 måneders kontroll, og alt var fortsatt helt fint! Tok ingen bilder denne ganga, noe jeg personlig ville gjort, men skjønner hvorfor de ikke gjør det så ofte også. Jeg tok uansett blodprøver, legen kjente på halsen og magen etter lymfeknuter- og jeg svarte på hvordan jeg har følt meg siden sist. Og det veier veldig mye som han sa :-)

    Etter kontrollen var jeg i barnehagen et par timer. Skal være der når jeg selv orker et par måneder fremover, og kjenne litt på det å være der. Var mye nytt og forandringer, men også veldig koselig :-)

  • 0

    Jeg og Camila ble overrasket av våre kjære på fredag. Eller vi visste at de skulle overraske oss, men de brukte hele dagen på å stelle istand og vi visste ingenting annet enn av vi skulle spise noe. Men de hadde altså lagd asiatisk mat fra bunnen- vårruller og innbakt svin i sursøt saus, og det var så godt. De imponerte stort!! :-)

    Og tidligere på dagen så fikk jeg LAPPEN! Åh det er så deilig å være ferdig, men også litt skummelt å være på egen hånd :p