IngridBakkee - Ingrid Bakkes blogg <3
Hjem Add Om meg Kontakt

1

God kveld! I dag planla jeg og Camila en tur i Jegersberg, og det ble en rolig gåtur på en time. Veldig koselig :-) Merker at det begynner å bli litt høst ute med gule blader osv, noe jeg synes er veldig fint. Vi fikk også besøk under pausen vår. Jeg var livredd for at denne anda som jeg ga navn Kaspiand plutselig skulle lette på vingene og fly mot meg, så jeg klarte ikke bli sittende haha! Arva fugleskrekk fra mamma ja..

Den var søt da!

 • 4

  Åh for en god følelse jeg sitter med nå! Og sliten, hehe. Det gikk kjempe bra på jobb- herlige unger og voksne, så dette tror jeg blir veldig bra :) 7,5 time gikk veldig fint, og hadde trodd jeg skulle være enda mer sliten nå enn det jeg er, så det er bra! Skole og SFO er annerledes enn barnehage, men tror det skal gå fint å komme inn i rutinene. Er en lettelse at det gikk så bra første dagen :)

 • 0

  Hei hå! Da var mandag her igjen, og denne uken føler jeg er en helt ny start for meg. I morgen begynner jeg å jobbe 50%, og gleder meg samtidig som jeg er veldig spent :) Forkjølelsen er nesten borte, men håper den er enda bedre til i morgen!

  Hadde et møte i byen i dag tidlig, så når jeg var på vei til bussen hjem bestemte jeg meg for å heller gå hjem. Og på vei hjem fant jeg ut at jeg ville ta en tur ned i Tresse, og angrer ikke på de minuttene jeg satt der for været er helt nydelig i dag <3 I dag er du virkelig fin, byen min!

 • 0

  God lørdag! Nå som høsten og mørket nærmer seg så passer det mer og mer å sette seg ned med en serie eller film. Jeg er ingen proff anmelder, men tenkte å dele serier som jeg har sett- enten for lenge siden eller i det siste med dere. Og som jeg likte selvfølgelig! Jeg er ikke sånn action-type, så her blir det litt mer "jente"-serie, men de kan selvsagt falle i smak hos hvem som helst. Håper noe frister å se for DEG :-) 

  One Tree Hill


  One Tree Hill er min all time favorite. Den har jeg sett på siden ungdomskolen og jeg har sett alle 9 sesongene opp til flere ganger. Jeg klarer rett og slett ikke å velge en favorittsesong. Denne serien virker veldig "klisjè", men jeg synes nå ikke det. Alt fra familieforhold, jente og kjærestedrama, bilkræsj, skyteepisode, hat og kjærlighet får du i løpet av de 9 sesongene som er laget. Den handler i bunn og grunn om de 5 som er nederst i bildet, også kommer det flere til gjennom serien. Det er så mye å si om den, at jeg tror heller jeg lar det være med dette, også må du heller se den! 

   

  Hart of Dixie


  Hart of Dixie handler om legen Zoe Hart som flytter til en liten plass som heter Bluebell etter at ho finner ut hvem sin ekte far er, og drar for å jobbe i praksisen som han etterlot henne. Det viser seg å ikke være bare bare. Bluebell er en liten plass der alle kjenner alle, og for Zoe som kommer fra New York er det ikke lett å passe inn. Men hun tilpasser seg og ting ordner seg. Denne serier inneholder også alt fra familie til venner til kjærester. Og ikke minst fortid. Hver episode har liksom sin egen historie, der det f.eks kan handle om at Zoe må hjelpe pasienter eller at det arrangeres ting i byen. Serien er morsom, søt og kan til og med gjøre deg irritert på en engasjerende måte. Gi den en sjanse sier nå jeg :) 

   

  Red band society


  Red band society handler om en gruppe barn som må bo på sykehuset pga ulike sykdomshistorier. Alle har sine egne utfordringer og gleder, som de deler med hverandre. Noen er mer enn venner, og noen ikke så gode venner. Serien viser gode vennskap og bånd som skapes mellom pasientene, sykepleierne og legene. Han som forteller gjennom serien ligger egentlig i koma, men får med seg alt. Det er lenge siden jeg så serien, men jeg husker den godt og synes den er veldig fin :)  

   

  Jane the virgin


  Jane the virgin var en helt annen serie enn jeg hadde forventet meg ut ifra reklamen haha. Jeg trodde det handlet om en sykepleier som var jomfru, men den gang ei. Det handler om Jane som blir inseminert ved en feil. Hun kommer fra en religiøs familie og skulle ikke få barn før ho var gift, hun må derfor ta valget som hun skal beholde barnet eller ikke. Jane er forlovet med Michael når uhellet skjer, men får fort en flørt med barnets far Rafael. Det blir et trekantdrama uten like i tillegg til at ting skjer i Jane sin familie. Gina Rodriguez spiller rollen som Jane helt fantastisk, og man kan virkelig føle med ho gjennom serien. Det er en spennende, morsom og søt serie. Høres spesiell ut, men er veldig bra. Gleder meg til sesong 3 for sesong 2 sluttet uhyre spennede.. 

   

  Criminal Minds


  Criminal minds er også en serie jeg har sett på i noen år. Jeg så litt her og der på tven før jeg begynt på sesong 1 og har sett alt siden den. Jeg synes det er utrolig at de klarer å lage 10 sesonger av en slik serie, med en helt forskjellig episode hver gang. Det er mye det samme, men likevel så mye nytt. De episodene der de virkelig skal toppe spenningen er når temaet selv blir innblandet i farlige situasjoner. Nei altså hvis du liker politi, skurker, blod og spenning så er dette serien for deg :D

   

  The fosters 


  The fosters. Den har fått meg inn på tanken om å bli fosterforelder en gang i mitt voksne liv. Det virker så fantastisk å gi et trygt hjem til barn som ikke har hatt det, men det kommer med utfordringer, og det viser denne serien. Stef og Lena har 2 fosterbarn og en sønn fra før da de tar inn Callie og Jude i hjemmet sitt. I starten er det midlertidig til de finner et nytt fosterhjem, men det ser ut til at det blir mer permanent for de to søsknene. Det skjer så mye at jeg kan ikke begynne å fortelle en gang. Den er rørende, spennende, koselig og inspirerende! Absolutt en serie verdt å se, uten at jeg skal si for mye om den. 

   

  Tror til og med jeg har grått litt av alle disse seriene, hihi. Andre serier jeg også kan anbefale er: selvsagt Friends, Grey's anatomy, Carrie diaries, The OC, The 100 og Pretty little liars. For å nevne noen. Jeg får lyst til å se alle seriene på nytt jeg, men må nok heller satse på de jeg allerede har begynt på. Ønsker deg en fin kveld og helg videre <3

 • 0

  Heia!

  I går våkna jeg med sår hals og tett nese- og tenkte bare "Åneei..". Men så tenkte jeg at okei hvis jeg blir syk nå, så er det kanskje en stund til neste gang med tanke på at jeg begynner ny jobb neste uke. Jeg måtte til tannlegen i Arendal og diverse andre ting i går så farta rundt, og da kjente jeg fort i dag at jobb er ikke plassen å være.. Rett og slett ikke i form. Så da prioriterer jeg heller jobb i morgen, da det er siste dagen jeg skal være der..:)

  Og det var det med ny jobb jeg skulle fortelle! Jeg SKAL bli ferdig med læretiden og få fagbrevet, så nå er det på tide med fast arbeidstid og få bygget opp til 100%. Så jeg skal begynne å jobbe 50%- 2 dager en uke, og 3 dager uken etter. Også fortsette sånn med annenhver uke. Dette er på skole og SFO, noe jeg aldri har gjort før, så det er jeg veldig spent på, men tror det blir bra :) Skolen ligger 5 min unna, så det er veldig fordel! Forskjellen på dette og sånn jeg har jobba nå siden September, er at jeg skal jobbe hele dager og ikke hver dag. Så blir fint med noen fridager til å gjøre andre ting eller få slappet av også. Jeg tror at dette blir bra!

  Mood right now haha! Nå regner det ute, så jeg har det fint under teppet. Håper jeg ikke blir så mye dårligere og fort frisk :)

 • 2

  ..Vært på Montebellosenteret en uke. Dette var jeg i fjor også, og årets Idrettsuke skuffet heller ikke. Jeg traff igjen mange jeg ble kjent med i fjor, og ble kjent med nye mennesker. Vi var på fjelltur, treninger ute og inne, i Hunderfossen med klatring og skiskyting (på beina hehe). Så jeg hadde en kjempe fin uke, på en fantastisk fin plass med gode folk.

   

  ..Vært på en roadtrip østover med mamma. Vi kjørte bort til Ski og var hos Onkel og Tante et par dager. Den hele dagen vi hadde der var vi på Nordby-senteret og shoppa (selvfølgelig), og ellers koste vi oss med Tante og Onkel :) Har egentlig bare bilde fra vi tok båten og fra en solnedgang.


   

  ..Vært på Sabeltann-show med Tale. I år som i fjor, hehe. Man blir jo ikke for gammel, og vi koste oss kjempe masse! Gjør ikke meg noe hvis det blir en årlig tradisjon helt til vi får unger haha.


  ..Blitt Tante for andre gang! Og feira eldstesnuppa som ble 6 år, 3 dager etter lille Sofie kom til verden <3 I'm lucky!  ..Vært på roadtrip med Bjørn. Vi tok oss en "liten" kjøretur fra Kristiansand, til Strømstad (med båt), til Gøteborg, til København, innom Flensburg og til Ålborg. Haha, et godt stykke, men det gikk ganske fort og vi hadde det veldig gøy på turen. Hadde valgt det eller en norgesferie lett over en utenlandsferie! Vi var innom Liseberg og Fårup på turen :D

  Ellers har jeg vært alene, med venner eller familie. Har hatt en fin sommer! Men er godt å være litt igang med jobb, og snart komme enda mer i gang. Det kommer jeg tilbake til :) Håper din sommer har vært fin og at du ser tilbake på gode minner- uansett hvor lite eller mye du har gjort!

 • 0

  Ukens høydepunkt:
  Må kanskje være en spontan-telefon fra kusina mi på tirsdag om vi skulle ta en is på Fiskebrygga. Været var kjempe fint, så det sa jeg jo ikke nei til. Vi skravla i 1-2 timer, så det var kjempe koselig <3

  Ukens sang:
  Åh, har adda så mange nye fine sanger i spillelista mi, men kan velge et par stykk da. "When you love someone - James TW" og "YOUTH - Troye Sivan" har jeg spilt mye!

  Akkurat nå:
  Sitter jeg nydusja i sofaen og ser på nyhetene, ja du hørte riktig! Venter egentlig på sportsnyhetene haha ;)

  Ukens bilde:
  Blir et fint bilde som jeg fant igjen i går. Det er fra når vi kjørte til Lysebotn for noen år siden. Altså hvor fint er ikke landet vårt!!

  Ukens cravings:
  Hmmm, hva er det jeg ikke har craving på? Hehe.. Fløteis kanskje, men har bare spist sorbetis da siden jeg ikke spiser melk :)

  Ukens nedtur:
  Nei det var vel kanskje at Start ikke vant i dag.. Resten av uka har egentlig ikke hatt noen nedturer, så er ikke så verst for min del at det var den eneste haha!

  Ukens trening:
  Jeg har gått fra bussen og opp bakken på jobb 3 av de 4 dagene jeg har vært. Også har jeg hatt to økter på Fresh, så er ganske fornøyd jeg :) Har litt lyst til å prøve å jogge ute, så må bare finne et område i nærheten siden jeg ikke har Baneheia som nærmeste nabo lengre..

 • 2

  God søndag! I dag er været hakket bedre enn i går, men jeg har sittet og endret design på bloggen og skal snart bake knekkebrød, før Start-kamp senere i ettermiddag. Lov å håpe på seier i dag, hehe :) 

  Tenkte jeg skulle vise de siste innkjøpene jeg har gjort, som passer nå til høsten. Først fant jeg ikke så mye i butikkene, men plutselig kom jeg over mange fine gensere. Like etter jeg kjøpte de ble det jo varmt i været igjen, men jeg gleder meg til å bruke de utover høsten! 


  T-skjorte fra Bik Bok  Samme t-skjorte sammen med en tynn jakke fra Gina Tricot  Deilig, tynn genser fra Gina Tricot  Denne er også fra Gina  Og denne fra H&M

  Likte alle kjempe godt, så gleder meg som sagt til å bruke de. Synes også de passer perfekt til når jeg skal begynne å jobbe på en barneskole :)
  Ha en fin søndag da alle sammen :D
   

   

 • 2

  Heia!

  Etter jeg var ferdig med dagens trening så kom regnet. Så da var det bare å sette seg ned med uleste blad og musikk fra høyttaleren- manglet bare en kopp kakao.. Resten av dagen har gått til OL-titting, og i kveld tenker jeg å finne en serie eller film å se :) Deilig med helg!!

  Ha en fin kveld <3

 • 0

  Fysisk aktivitet påvirker mange faktorer etter en kreftbehandling (og folks generelle helse). Blandt annet kan det minske trøtthet og gi mere overskudd, og det kan virke litt rart, det gjorde det hvertfall for meg. Ble jo så sliten av å være i aktivitet. (Fysisk aktivitet kan være alt fra å gå opp en trapp, husarbeid, gå tur, styrketreninger osv). Fysisk aktivitet styrker jo også musklaturen naturligvis- og det trenger man etter en kreftbehandling der man automatisk blir sittende mer stille pga lite energi eller andre plager. Jeg gjorde hvertfall det.

  Kroppen var helt brutt ned, og selv om jeg prøvde å gå tur så ofte jeg kunne på vinterføret mens jeg var syk så måtte det styrkeøvelser til. Jeg begynte å trene sammen med en fysioterapeut første månedene etter jeg var ferdig behandlet for å få lagt grunnlaget igjen. Jeg gikk mye turer etter behandling for å bevege meg igjen, få frisk luft og få noe ut av dagen. Det hjalp også på polynevropatien jeg hadde i føttene (føltes som puter under føttene). Jeg gikk med gåstaver og følte meg ikke veldig kul da jeg møtte på mer voksne mennesker som gikk uten. Men å bruke gåstavene hjalp meg veldig mye, og gleden var stor da jeg bare klarte å jogge på stedet. Jeg så resultater! Og resultater er nettopp det som har gjort trening gøy igjen.   

  Jeg har aldri hatt trening som førsteprioritet, og trente vel middels mye før jeg ble syk. Gjorde det fordi jeg hadde lyst og ikke fordi jeg måtte. Og sånn har det vært etter behandlingen i 1,5 år nå. Jeg tar en gåtur eller en treningsøkt på Fresh fordi jeg har lyst og føler for det, og det gjør at det ikke bare blir et slit, men gøy. Jeg ser også mere resultater på kroppen i form av muskler b.la på armene, jeg merker at jeg er sterkere generelt, jeg blir ikke like sliten etter trening og jeg klare øvelser jeg gjorde før jeg ble syk. Og det er GØY! Det kan gå dager mellom hver trening, men det er så deilig med de øktene jeg har. Og det handler ikke om at jeg skal ha "drømmekroppen", men at den skal være frisk og fungere godt. Selvsagt er jeg glad jeg har blitt kvitt de ekstra kiloene jeg gikk opp i sykdomsperioden og oppblåstheten som kom av medisinene er borte, håret vokser osv. Men det er i bunn ikke det som teller mest. Selvbilde er viktig, men viktig er det også at kroppen er frisk. 

  Det er viktig å huske på for alle, friske, syke, unge, gamle- at man trenger ikke gjøre så mye. Man trenger ikke svette så det renner eller slite seg så ut at man ikke klarer å stå oppreist. For noen er husarbeid nok, noen liker å gå tur- fort eller sent, langt eller kort. Og noen liker å trene seg til en gangsperre i 2 dager. Men det er også viktig å gjøre det på egne premisser og fordi man selv vil, ikke fordi samfunnet sier at du skal.    

  Det var dagens ord fra meg haha. Noen ganger så bare kommer ting til meg og jeg får lyst til å skrive om det. Håper det skjer litt oftere så det blir litt mere innlegg da hehe.