IngridBakkee - Ingrid Bakkes blogg <3
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Her en dag i forrige uke så hadde jeg, Truls og Bjørn en liten photoshoot som resulterte i mange fine bilder- så tenkte å dele noen av de med dere :-)

Love <3

Friendship <3

Godguttene!

 • 1

  På lørdag feiret Bjørn bursdagen sin hjemme med Hawaii-tema, og han hadde gjort det såå fint!! En bar, paraplydrinker, et banner der det stod Aloha, mini palmer osv- var ordentlig stilig! Vi var 10 stykker som koste oss masse hele kvelden :-)

 • 0

  Heia! Har desverre ikke hatt tid til å oppdatere noe fra uka mi på 'leir' før nå.. Men jeg hadde hvertfall en super uke med mye gøy. Fikk testet grensene mine i ulike aktiviteter som jeg aldri hadde prøvd på ellers, og ble kjent med supre mennesker :-)

  Vi koste oss med volleyball den ene dagen det var ordentlig fint vær. Vi var på en fjelltur i Sjusjøen- er fint på fjellet egentlig! Vi hadde også tretoppklatring der vi klatra kun i grener, vi hadde sikring og kunne på det høyeste klatre 15 meter- tungt og morro når jeg kom i gang. Fikk også prøve en kort zip-line :-)

  Så kom det jeg gleda meg til- skiskyting! Uten ski. Tidligere skiskytter Carl Johan Bergman var instruktør for oss, og vi fikk prøve å skyte på blink og hadde stafett der vi løp på beina. Jeg og en annen hadde duell, der jeg tapte med en blink- men det var utrolig morro å kjenne på den spenningen uansett :-D Siste aktiviteten var downhill sykling i Hafjell bike park. Der pusha jeg grensene mine totalt, det var både bratt og glatt på grusen, i tillegg skal man helst ikke sitte på setet nedover bakkene så det blir tungt. Etter en runde eller to turte jeg å slippe bremsen litt mer så det ble mer og mer morro :-D Absolutt noe jeg vil prøve igjen!

 • 1

  Vel fremme og godt på plass på Montebellosenteret. Kom jo i går og i dag har det vært litt ulike aktiviteter som gikk på det å bli kjent, og det har jeg blitt med en gjeng jevnaldrende- så det er koselig :-) Vi har også gått en tur ned til et vann der noen badet, og alle ble spist opp av mygg inni skogen. Er utrolig fint både utenfor og inne her ;-)

  Tar nok noen flere bilder av b.la kjellerstua her for den var så vannvittig koselig! Setter de nok bare inn i dette innlegget da ;-)

 • 1

  Det er jo egentlig sykt herlig med sommer! Nyter sola og varmen litt i skyggen jeg, men deilig er det uansett :-) I morgen drar jeg på "leir" på Montebellosenteret. Den kalles for idrettsuka, så det blir mye aktivitet, leker og morro med andre på min alder som har vært syke! Jeg tror det blir veldig bra så gleder meg masse! Skal prøve å oppdatere hvis jeg har tilgang til nett ;-)

  Anbefaler denne boken, "Kampen for livet" som er skrevet av Anniken og mannen. Hun har kjempet mot kreft 3 ganger, og de var med på Kampen for livet på tv2. Kjenner meg igjen i deler av boken- hun er et forbilde!! :-)