IngridBakkee - Ingrid Bakkes blogg <3
Hjem Add Om meg Kontakt

4

Woho!! I dag bestod jeg teorien på bil- på tide spør du meg! Sa det kun til 2 stykker, så ikke presset ble for stort, haha. Er så deilig å være ferdig med den, så nå er det bare å kjøre & øve mot oppkjøringen :-)

 • 2

  God søndag! Konserten på fredag var en så utrolig fantastisk opplevelse, med to herlige jenter! Synes til tider det var litt dårlig lyd, men vi stod ganske nærme scenen da. Men hele opplevelsen var uforglemmelig!! Det så ut som guttene koste seg på scenen, så da koste man seg ekstra mye i publikum :-D Formen min holdt seg fin hele kvelden, heldigvis! Bildedryss fra kvelden:

  Kvelden ble toppet av et aldri så lite overraskelsesbesøk av en godgutt som jeg trodde var i Bergen. Hadde fått hint på hint av han hele dagen, men hadde ikke trodd han skulle sitte i lobbyen når jeg kom til hotellet <3

 • 2

  Er det Oslotur nummer 4 så langt i år, eller? Haha, begynner bli vandt til dette nå da, og Oslo er jo forsåvidt en grei og sentral by! Denne gangen skal jeg inn for One Direction konsert, iiip!! Gleder meg! Den er ikke før fredag, så for å slippe mye reiseing og stress på èn dag skal jeg til onkel og de fra i morgen til fredag. Så på konserten med Tale og Arny! Tror det blir veeldig bra :-D :-D

  Er det ikke sånn bilde "toppbloggere" legger ut før de skal på tur. Er jeg en av de nå? Hehe neida tulla

 • 0

  God dag! I dag har jeg første kontrollen min som er 3-måneders kontrollen. Føles helt sykt. Jeg begynner å føle meg så frisk at tenker ikke så mye på at jeg har vært syk!

  Denne gangen skal jeg ta MR, og timen er faktisk satt til i kveld, så da blir det bort på sykehuset i 8-tiden :-) Har legetime neste uke, og får da svar på bildene. Er allerede veldig spent på det!!

  Ha en fin dag! Håper flere har like fin sol som vi har i Kristiansand :-)

 • 0

  To innlegg på èn dag, wow! I ettermiddag nyter jeg sommeren på verandaen til Bjørn, med han. Med sommermusikk, vi har grillet litt og spiser nå jordbær med masse vaniljesaus! Naaammm!!

 • 0

  Halla! I går var vi en tur på Sparebanken sør arena for å støtte Start! Spillere gikk rundt før og etter kampen, og jeg hadde ingen planer om å ta bilde med halvparten når jeg kom dit, men sånn ble det! Og var fornøyd etterpå jeg da :-)

  Gamle-Start spilte mot Nye-Start og ble knust! Haha. Var konsert etterpå der lokale artister spilte- var en veldig gøy kveld :-)

 • 2

  I skrivende stund sitter jeg ute på verandaen med musikk, iste og bok- og det er ca 20 grader! Er så deilig. Det eneste minuset er at jeg må være forsiktig i sola etter cellegiften, så må smøre meg med høyeste faktor, og prøver unngå å sitte midt i sola- vet ikke helt hvor utsatt jeg er. Ja også er det jo alt gresset og pollen da..aaatsjo..

  Håper dette er en forsmak på hva vi kan vente oss i sommer :-)

 • 1

  Heia! Etter å ha hatt besøk hele uka merker jeg at en hviledag trengs. Har vært på trening i dag og blir trøtt av det også, men det er deilig å trene. Spesielt når jeg ser og merker fremgang :-) Så i dag blir det å ta igjen litt serier på tv, øve på teorien, også kanskje gå en tur med Bjørn hvis jeg orker!

 • 1

  Har blogget ekstremt lite i det siste, rett og slett fordi jeg ikke vet hva jeg skal blogge om og at det ikke skjer noe spesielt. Formen er fortsatt veldig god!

  Denne uka har jeg besøk av en trivelig kar, så vi har vært litt rundt i byen, Baneheia og i Dyreparken i dag- veldig koselig! :-)