IngridBakkee - Ingrid Bakkes blogg <3
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Fysøren jeg kan ikke fatte at dette skoleåret allerede er ferdig! Det har gått så altfor fort og jeg synes det er kjempe trist å være ferdig på Kvadraturen Videregående skole. Jeg kommer til å savne selve skolen, noen av lærerne og selvfølgelig å gå i klasse/på skole med noen av mine beste venner. Jeg blir trist bare av tanken.

Jeg har vært så utrolig heldig som har fått blitt kjent med så mange gode folk, og fått så mange nye gode venner. Ville aldri vært foruten dette skoleåret og disse folkene. 
Dette året har jeg ledd, vært glad, grått, vært lei meg, vært sinna, alt. Men mest av alt har jeg fått mange gode minner som jeg kommer til å huske. Savner alt allerede. Og jeg er redd for å ta ferie, jeg er redd for å miste kontakten med de som står meg nærmest, selv om jeg vet det ikke kommer til å skje. Og etter ferien reiser 4 av mine beste venninner til en annen by og andre land! Det kommer til å bli veldig vanskelig, det vet jeg allerede nå.

Så tusen takk dere herlige og gode mennesker som jeg er uendelig glad i for dette året. Og takk for at jeg har fått blitt kjent med dere to the very end. 


Verdens beste gjeng som betyr så masse for meg.