IngridBakkee - Ingrid Bakkes blogg <3
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Okei rommet er det samme gamle, men med en ny sovesofa virket det liksom helt nytt! Korttenkt som jeg var kjøpte jeg bare enkeltseng når vi flytta inn her.. Det har vist seg å være ganske upraktisk hvis jeg skal ha besøk av en eller flere personer, eller overnatting! Er også greit for meg å slippe å alltid måtte sitte i senga. Så etter å ha målt flere ganger for å være sikker på at sofaen passet der jeg ville ha den så var det bare å kjøpe den.

Og jeg er SUPER fornøyd. Er så praktisk! Både når jeg er alene og spesielt når jeg har besøk av hele gjengen som i dag. Så dette er et kjøp jeg ikke kommer til å angre på! Elsker at jeg liksom har en "stue del", selv om rommet ikke er såå stort. Deilig når en ikke har gjort bomkjøp hvertfall :-D

Den og bordet er selvsagt fra IKEA..hehe

 • 1

  Det er ikke bare formen min som forandrer seg og blir bedre, men også utseendet mitt. Både ansiktet og kroppen begynner å bli tynnere, og håret vokser mer og mer :-) Er veldig gøy å se at alt går fremover. Så tenkte bare ta dere gjennom "stadiene" i bilder!

  Før/når jeg ble syk:

  Begynnelsen av Oktober:

  Slutten av Oktober:

  Slutten av November:

  Begynnelsen av Desember:

  Midten av Desember:

  Slutten av Februar:

  Midten av Mars:

  Midten av April:

  Slutten av April:

  Begynnelsen av Mai:

  17.Mai:

  Siste bilde i Mai:

 • 0

  Noe som har gått mye igjen på bloggen i det siste er turene mine i Baneheia. For har vært mye ute og gått! Har egentlig det de siste månedene også mens jeg var syk, men for bare to måneder siden gikk jeg sakte, med lite pust og med gåstaver. Jeg var også veldig plaget med føttene og det føltes som jeg gikk på "puter", som gjorde det vondt å gå.

  Nå har jeg ingen av disse tingene! Jeg går med tempo, jeg jogger til og med litt, jeg går ikke med staver, jeg har ikke "puter" og vondt i føttene. Formen er egentlig bare veldig mye bedre, og det er så deilig!! Trener styrke med fysioterapeut to ganger i uka + litt hjemme. Og går tur flere ganger i uka :-D Føler jeg begynner å få tilbake min gamle kropp, men er delig bare det å ikke bli så sliten.

  Noen bilder fra dagens tur:

 • 0

  God Mandag! Håper alle sammen koste seg i går, uansett hva dere fant på. Jeg var som jeg skrev i går bare hjemme frem til borgertoget som var klokka 4. Synes det er så gøy med borgertoget, for det er så mange gøye innslag! Var veldig lite sang da, hørte ikke nasjonalsangen èn gang i hele går, haha!

  Etter borgertoget var gjengen samlet for grilling og drikking. Alle de andre er russ, så de var ganske ferdig etter en måned med russefeiring- men det ble en koselig kveld uansett <3

  Den fineste og beste gjengen!

 • 0

  Gratulerer så mye med dagen alle sammen! I dag skjer det ikke så mye for min del. Er bare hjemme og slapper av før jeg skal til byen og borgertoget klokka 4. Og deretter være med gjengen resten av kvelden! Gleder meg masse :-)

  Kjolen for dagen // Håper alle får en kjempe fin dag! Gratulerer med dagen hele Norge <3

 • 0

  God kveld! I dag har det jo vært fri, og nydelig vær. Så jeg, Bjørn og Camilla tok med oss drikke og noe snacks, gikk en runde rundt stampa før vi satte oss ned på fjellet :-) Det var en nydelig dag, og en fin tur!

 • 0

  Heia!

  Jeg ble spurt forrige uke om jeg ville være med på "løp for livet" som ble arrangert av Terrengkarusellen og Kreftforeningen til inntekt for "Krafttak mot kreft". I denne sammenheng ble det laget ett innslag om meg i avisa, i form av film da. Et slags portrett der jeg forteller om hvordan det har vært å være syk :-) Det kommer mest sannsynlig på fvn.no i morgen ettermiddag! Var gøy å være med på dette, å gjøre noe jeg aldri har gjort før.

 • 2

  Det at jeg har vært syk begynner for meg å havne litt i det fjerne. "Glemmer" liksom litt at jeg har vært syk, eller det går jo ikke ann å glemme. Men jeg tror det har med at jeg begynner å bli i så god form, og føler meg såpass frisk nå. Og at jeg endelig har andre ting som tar opp tiden min, enn det å være syk og det som følger med det.

  Jeg skal bli intervjuet av avisen i morgen, og måtte derfor se i arkivet på bloggen hva jeg har gjort og tenkt de siste månedene, kunne rett og slett ikke huske det. Vet ikke om jeg akkurat har fortrengt det, men de fleste tankene hadde jeg der og da når jeg skrev de. Begynner jo faktisk å bli en stund siden nå!

  Er så deilig å kjenne at jeg begynner å bli i god form og orker å gjøre mye mer! :-D Så alt går veldig bra for tiden!

  Oppfordrer alle til å bli med på "Løp for livet", du velger selv om du vi løpe på tid eller gå uten. Pengene går uansett til Kreftforeningen! Jeg skal hvertfall være med :-)

 • 1

  Roser må være de fineste blomstene jeg vet om! Hadde jeg klart å ta vare på de så hadde jeg hatt en bukett stående på rommet til enhver tid :-)

  //weheartit

 • 1

  I går var jeg i dyreparken med storesøs, niesa mi og en liten gjeng til noen timer :-) Vi brukte lang tid på Kutoppen, spiste nystekte boller i Kardemomme by, og fikk sett foring av dyr i Nordisk villmark. En veldig fin dag, tross litt skiftende vær :-D

  En liten bukke-kamp(?)

  Et par jerv borti der

  Det er tre ulver midt i bildet der, men de kom ikke nærmere..