IngridBakkee - Ingrid Bakkes blogg <3
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Long time no see! Men det har rett og slett ikke skjedd så mye, så vet ikke helt hva jeg skal blogge om..kanskje ny spørsmålsrunde snart? Kom med forslag :-)

I dag var jeg og gikk en tur i Baneheia, rundt stampa igjen! Var ikke så fint vær når jeg gikk, men det er uansett så greit å gå der. Det er litt oppoverbakker, nedoverbakker, terreng å gå i og det er grus. Jeg merker fra tur til tur at formen og kondisen blir bedre- så det er gøy :-D

 • 1

  Nå kommer endelig innlegg fra Oslo-turen! Det ble ingen blogging underveis som jeg først hadde tenkt.. Vi hadde det hvertfall veldig fint!

  Det var utrolig gøy å være på senkveld-innspilling, og se åssen det egentlig går for seg. Også fikk vi tatt bilde med Thomas & Harald etterpå. De håndhilste og var veldig hyggelige :-)

  Vi var også en tur i Sverife der jeg fikk shoppa litt av hvert! En liten tur rundt i Oslo var vi, og til slutt i går før hjemreise var vi på omvisning på NRK :-)

  On the road!

  Senkveeld :D

  Kjøpte faktisk ikkeno godteri!

  Kom meg endelig på operaen!

  På NRK :-)

  Takk for en fin tur Bjørn!! <3

 • 0

  Hei! Tidligere i formiddag tok jeg meg en tur i Baneheia. Det er nok en fin dag med strålende sol, så det var deilig! Er litt terreng å gå i, som passer fint- også er det jo så fint rundt stampa, og med utsikten over byen!

  I ettermiddag drar jeg og Bjørn til Oslo noen dager, og jeg gleder meg som en unge på julaften :D Blogger fra Oslo!

 • 2

  Heia! I dag har det vært fantastisk vær i Kristiansand, sol og opp mot 20 grader! Etter en god treningsøkt tok jeg ut en madrass (i mangel av solseng), og koste meg med smoothie, blad og musikk :-)

 • 1

  Deler av byen fra Tinnheia hvertfall

 • 0

  Nå håper jeg virkelig våren er kommet for å bli, og at sommeren er up next! Det er hvertfall nydelig, varmt vær i dag. Så jeg satt litt på verandaen, før jeg gikk bort til sykehuset hvor mamma var på jobb og tok følge med ho tilbake :-)

  Det har begynt å vokse hvitveis!! Kommer til å bli stappa bortover stien her. Det er hvertfall et sikkert vårtegn :-)

 • 1

  Begynte å bli lei av designet jeg hadde, så jeg fant et gratisdesign og limte inn kodene :) Det skal ikke være bilde i headeren, men jeg klarte til slutt å fikse det lille bilde på siden ALENE. For et styr. Måtte spør om hjelp, men til slutt klarte jeg det selv!

 • 0

  Denne svimmelheten har ikke helt gitt seg, spesielt ikke på morningen og jeg trener klokka 9. Så jeg kom meg ikke på trening i dag, men formen ble bedre utover formiddagen så gjorde noen øvelser hjemme. Har et par vekter, og en billig-versjon av en treningsball så får gjort en del da :-)

  Sykt proff!

 • 1

  Eller kan det kalles frykt? Jo det kan vel egentlig det. En frykt for at noe er galt når jeg merker noe med kroppen som jeg ikke har merket før. Er det en bivirkning? Er det et symptom? Er det farlig? Ufarlig? Burde jeg egentlig bekymre meg? Jeg tenker lengre nå enn jeg gjorde før hvis jeg merker noe "uvanlig". For det kan jo dukke opp ting som ikke hadde dukket opp før kreften. Hvis jeg og mamma f.eks har gått hver for oss på sørlandsenteret, og ho ikke får tak i meg på telefonen så blir ho redd for at jeg har besvimt et sted. For hvem vet, det kan jo faktisk skje. Jeg prøver å ikke tenke det verste med ting, og ikke søke på Internett osv. For da feiler man plutselig alt i denne verden.

  De siste dagene har jeg vært veldig småsvimmel, så vi dro innom kreftsenteret etter trening, og de tok blodtrykk, EKG og blodprøver og fant bare ut at jeg hadde litt høy puls. Så legen sa jeg bare skulle slappe av et par dager, og drikke godt. Så det viste seg å være ikke noe :-)

 • 1

  Thank god it's friday! Det er alltid deilig med helg, og denne helga er jeg på Konsmo hos pappa :-)

  I dag har jeg slappa av før jeg dro til pappa, kjente at jeg var ikke helt i form men det ble litt bedre. Så øvelseskjørte jeg, noe som gikk fint- er fornøyd så lenge jeg ikke krasjer jeg! Og i kveld har jeg sett litt på Hart of dixie, før den tradisjonelle tv-tittingen en fredagskveld :-)

  Sola (tror det var sola) var helt sykt stor og fin her tidligere i kveld, prøvde å ta bilde, men det er så vanskelig og ser ikke i nærheten ut som det jeg så der jeg stod på plenen..

 • 0

  ..går veldig bra! Jeg merker at jeg begynner å bli sterkere, spesielt i armene, så det er gøy. Det er viktig at jeg ikke pusher for mye, men øker gradvis. Derfor er det veldig greit å trene med fysioterapeut som har laget et passende opplegg. Når jeg skal bygge opp igjen kroppen så handler det ikke så mye om hvor dype utfall jeg tar, eller å starte med mye vekt på armene- det handler om å gjøre så mange repitisjoner jeg klarer, for å gradvis bli sterkere og mer bevegelig. Det er tungt nok om ikke treningen skal pushes til det tyngste, så jeg er veldig fornøyd sånn det er nå :-D

  Jeg har også blitt flinkere til å balansere aktivitet og hvile, så jeg husker å hvile en dag innimellom, men også før og etter jeg skal gjøre noe. Så det funker også veldig bra nå :-)

 • 0

  Polynevropati er det jeg sliter mest med nå etter cellegift. Polynevropati betyr at de perifere nervene ikke virker som de skal, spesielt i føttene hos meg. På norsk betyr dette at disse nervene sender ut signaler dårlig.

  Jeg merker nevropatien med at jeg har ganske lite følese under føttene, det føles ut som at jeg har puter rett under tærne, jeg har gått litt ustødig og jeg klarer heller ikke gå på hælene.

  Det finnes ingen spesiell behandling, annet enn å være i jevn fysisk aktivitet selv om det kan gjøre vondt.

  Eneste jeg ikke vet er hvor lenge det kan vare, så jeg skal ta en tur bort på SFK til uka og spør de :-)

  Litt vonde føtter, men søte tøfler

  Har funnet fakta om dette på internett, og resten av egen erfaring

 • 2

  I dag var jeg, Bjørn og hunden hans Tariq på tur i Baneheia igjen. Jeg liker best å gå på dager det er ordentlig fint vær og kroppen føles bra sånn at jeg orker gå et stykke :-) Var en fin tur på en times tid.

  Fortsatt god påske!

 • 1

  Can we just take a moment. Denne filmen. Serr! WOW. Skal ikke engang prøve å lage et sammendrag av den, den må bare ses! Har sett nesten alle filmene før, men må ha en oppfriskning. Jeg hadde frysninger og holdt pusten så mange ganger i løpet av filmen, grine begynte jeg også å gjøre. Er en ekstra spesiell film i forhold til Paul Walker som døde midt i innspillingen. Det var en ferdig film for å minnes han synes jeg.

    

  Samme sangen. Man hører hvor bra den passer til Paul (Brian) og Fast -filmene. Når denne kom på slutten med bilder av Paul (Brian) begynte jeg å grine. Var nok den fineste slutten jeg har sett! "I don't have friends, I got family"