IngridBakkee - Ingrid Bakkes blogg <3
Hjem Add Om meg Kontakt

2

Ut av feriemodus og inn i jobb, og andre ting som følger med hverdagen. Det er egentlig litt godt, selv om det var slitsomt å tilbake på jobb i går. Jeg kan heldigvis styre det etter formen min, men var en god stund på jobb i går :-)

I dag var jeg i Grimstad og møtte jentene der. Tale har vært på backpacking i 3 måneder så det var godt å se ho igjen og være alle tre sammen igjen :D Været var ikke så verst heller!

 • 1

  Hei og god påske! Selv om den nå er over.. Jeg har vært hos Truls i Flå fra søndag til søndag, hvor vi har gått på ski, stått på slalåm, kost oss i solveggen den ene dagen det var sol og vært i Bjørneparken der vi fikk holde slanger. Jeg hadde ikke tenkt å holde en eneste slange, men når jeg først hadde mulighet og de andre gjorde det så måtte jeg jo nesten :-) Hjertet banka godt, mener glad for å ha gjort det nå da.

  Begynte egentlig påska med en deilig tur i Baneheia sammen med Bjørn og Tariq før jeg dro!

  Vi hadde to turer på ski, ingen av de så veldig lange, men jeg synes ikke det skal ha noe å si :-)

  Jeg har jo ikke stått på slalåm på flere år, og aldri helt visst hvordan man skal stå riktig da. Men Truls var tålmodig, viste meg og venta på meg så det gikk egentlig veldig greit :-)

  Så var det den her slangen da, heh! Say no more.. Synes egentlig bjørnene var søtest jeg da!

  Håper alle andre også har hatt en fin påske, enten det har vært i byen eller på fjellet :-)

 • 0

  Og da kom endelig oppdateringen fra 1-års kontrollen og denne uka. Jeg møtte Truls i Oslo på mandag og vi var på pasient hotellet ved Radiumhospitalet til tirsdag da jeg hadde timen min. Og alt så bra ut på bilder og blodprøver :D Jeg har vært mye syk, så noen lymfeknuter på halsen var litt større, men skal bare ta ultralyd av de på neste kontroll.

  Ellers har jeg vært syk denne uka også, med forkjølelse/litt ørebetennelse. Men vi har fått gjort noen ting likevel, kom meg opp av sofaen så ikke min kjære skulle få en kjedelig uke, hehe.