IngridBakkee - Ingrid Bakkes blogg <3
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Hei å hå! Long time no see.. Jeg har lagt bloggen veldig til side, og det har jeg sagt mange ganger, i og med at det ikke skjer så mye forskjellig eller spennende i hverdagen min, så da er det vanskelig å finne noe å blogge om og hvertfall få gjort det interessant. Når det kommer til utseende på bloggen så er headeren på plass når den vises på pc, men ikke på mobil, så vidt jeg har sett.. Pcen min vil ikke koble seg på nett hjemme, så må uansett få fiksa det før jeg kan ordne noe på bloggen. Men her kommer hvertfall en oppdatering :-)

Først og fremst så prøver jeg meg fortsatt frem på jobb. Jeg har den ordningen at jeg kan bestemme selv når og hvor mye jeg vil jobbe. Merker at det går bedre i forhold til å bli sliten, men det varierer fra dag til dag. Jeg planlegger dagene mine, og vet jeg at jeg skal mye en dag, så passer jeg på å hvile også. Det går også bedre å gjøre mer enn èn ting på en dag, så det er en fremgang! Sliter med det som heter fatigue, men det skal jeg prøve å få skrevet et eget innlegg om, hvordan det er for meg og hvordan jeg opplever det. Jobber også litt med oppgavene jeg har liggende i læretida, for å komme litt inn i teorien. Det er ikke så lett, men er rart hvor mye som kommer frem i minnet når man begynner å skrive.

En annen stor ting som har skjedd er at jeg har blitt med i styret til Ung Kreft Agder. Dette er da en gruppe for unge kreftrammede og pårørende i alderen 15-35 år. Gruppen har ligget nede mange år i Agder, så nå er den oppe og går igjen. Vi er 3 personer som sitter i styret. Alt er helt nytt for alle, men vi har kommet litt i gang og håper vi kan få til mye fremover! :-) Tror det blir veldig bra. Så hvis du kjenner noen er det bare å spre ordet!

Jeg har også meldt meg inn som frivillig i kreftforeningen, så da har jeg hjulpet litt med forberedelser til krafttak mot kreft som begynner nå, og vil nok i fremtiden bli med på ulike stands. Veldig gøy å være med der :-)

Ellers så har jeg jo noen turer til Flå, og besøk her i byen av min kjære. Der oppe er det jo vinter og snø, så får testa ferdigheter og spesielt fysisk form og balanse i skiløypa, hehe, håper det blir bedre og gøyere etterhvert :-)

Ja også var jeg, Truls og broren på skiflyvning i Vikersund- det var utrolig gøy! Og kaldt.. Men var kjempee stemning der med musikk osv.

Ooog jeg har 1års-kontroll i Oslo på tirsdag så det blir veldig spennende! Skal prøve å få oppdatert her også da :-)