IngridBakkee - Ingrid Bakkes blogg <3
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Wallah alle tjompiser!

I dag er dere såå heldige og får Tale som gjesteblogger hos ingrid! 


Alle hjerter gleder seg.

Neida. (joda). Dere husker kanskje det innlegget jeg hadde for en stund siden med ting jeg hadde gjort i det siste? Ikke? ånei.. Hadde tenkt å lage et sånt innlegg igjen, men neidaaaa, her slår latheten min til igjen for gidder ikke koble bilder fra iphonen til macen. Jaaa, jeg sier Iphone og Mac, mobil og PC er for tapere. Så vet dere det, hipster to the edge. 

 


Her er meg og Ingrid i vårt fineste øyeblikk. Lilla hår og greier. For dere som ikke vet det så har jeg en "fetish" på sugerør, så hvis du ser meg tygger jeg mest sannligvis på et sugerør. 

For dere som ikke vet noe om meg så kan jeg jo ramse opp litt interesante faktaer om, trommevirvel, MEG!
Jeg er 17 og hater det, vil være 16 for alltid. Bor i verdens verste by Grimstad hvor 98 prosent av befolkningen er gamle kristne pensjonister. Har en greie for sugerør, popcorn og ankel-sokker. Har fobi mot edderkopper og håndkler. Nå tenker alle "ååh, alle er jo redd for edderkopper da", men dude, nei. Synet av en edderkopp får meg til å hyperventilere og besvime. Fobien min mot håndkler kan jeg ikke forklare, har bare alltid vært sånn.


For øyeblikket er jeg på besøk hos denne mongofile transen. 

Håper ikke Ingrid skal lese dette innlegget for da kommer ho til å drepe meg. Your welcome;









ONE WORD; DEILIG

 

Skjønner meg ikke på dere som blogger hver eneste dag, det er jo drit kjedelig. Også suger jeg til det, men det takler dere =))))
Orker ikke dette mer, det suger, alt suger, Ingrid suger. Neida, vi liker bananer. Istad hadde vi pølse da, vi liker et variert kosthold.

Elsker den fitta her, du er best. 




PEACE OUT MA'FAKKAS !