Ditt Navn
Out for a jog

 • 04.10.2016, 11:16

Jeg elsker å gå tur ute, og om det gir meg puls så er det bare et pluss. Jogging gjør jeg derimot ikke så mye av, så det bestemte jeg meg for allerede i går kveld at jeg skulle prøve i dag.

Det falt ikke i smak.. Vet ikke om det var sykkelturen i motvind på vei bort til Jegers som tok for mye energi eller om det var at jeg ikke fikk ut av turen det jeg vil få ut av en tur ute. Når jeg jogga så klarte jeg liksom ikke nyte musikken, naturen og det fine været. Ja selvsagt er det tungt å jogge og jeg har ikke den beste kondisen, men var liksom ikke det som gjorde utslaget for at jeg ikke synes det ble en bra tur.

Ble rett og slett litt skuffa. Ikke over meg selv, for jeg kom meg ut en halvtime! Men for at turen ikke ble sånn jeg ønsket. Holder meg til gåing ute inntil videre jeg :-) Så må jeg nok ta en tur til Bertes senere bare for å kunne nyte været. En rolig, kort tur.

Været var upåklagelig da!


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.  Arkiv


  Bloggdesign av  hits