Ditt Navn
2 år

 • 12.09.2016, 12:32

På denne dagen for 2 år siden fikk jeg diagnosen Hodgkins lymfom og livet ble snudd på hodet. Det er også 2 år siden jeg begynte å dele hverdagen min på bloggen, Facebook og Instagram. Jeg har delt oppturer og nedturer, tanker og følelser, Osloturer og lange dager på kreftsenteret. Og det har gjort godt! Anger ikke på å ha delt så mye :) Jeg håper at det kan ha hjulpet noen.

For 2 år siden måtte jeg stoppe læretiden pga sykdommen. I disse tider er jeg i gang med 50% jobb på skole/SFO og det går kjempe bra! Formen holder ikke bare de 7,5 timene jeg er på jobb, men også på ettermiddagen når jeg kommer hjem. Så det er jeg kjempe glad for!

For 1,5 år siden, etter behandlingen, var kroppen min nedbrutt og det var veldig lite som fungerte. Jeg begynte å gå turer og gjøre øvelser sammen med en fysioterapeut, og har fortsatt med turene og øvelsene på egen hånd. Nå vil jeg helst få til flere dager med fysisk aktivitet i uka, selv om jeg ikke har faste mål. Treningen tar ikke for mye energi og det er delig!

Jeg er veldig takknemlig for at jeg i dag kan stå opp og gå på trening, i morgen på jobb og ellers leve livet som normalt. Og for at jeg fortsatt er frisk, det er ikke en selvfølge.. Jeg har tatt livet mitt tilbake. Jeg er der jeg vil være. Jeg er på vei dit jeg skal være, og jeg har det bra. Livet er bra <3

Jeg har ny kontroll på Torsdag, og håper den også viser at jeg fortsatt er frisk. Sånn jeg føler meg!


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.  Arkiv


  Bloggdesign av  hits