Ditt Navn
Mine favorittserier

 • 27.08.2016, 16:02

God lørdag! Nå som høsten og mørket nærmer seg så passer det mer og mer å sette seg ned med en serie eller film. Jeg er ingen proff anmelder, men tenkte å dele serier som jeg har sett- enten for lenge siden eller i det siste med dere. Og som jeg likte selvfølgelig! Jeg er ikke sånn action-type, så her blir det litt mer "jente"-serie, men de kan selvsagt falle i smak hos hvem som helst. Håper noe frister å se for DEG :-) 

One Tree Hill


One Tree Hill er min all time favorite. Den har jeg sett på siden ungdomskolen og jeg har sett alle 9 sesongene opp til flere ganger. Jeg klarer rett og slett ikke å velge en favorittsesong. Denne serien virker veldig "klisjè", men jeg synes nå ikke det. Alt fra familieforhold, jente og kjærestedrama, bilkræsj, skyteepisode, hat og kjærlighet får du i løpet av de 9 sesongene som er laget. Den handler i bunn og grunn om de 5 som er nederst i bildet, også kommer det flere til gjennom serien. Det er så mye å si om den, at jeg tror heller jeg lar det være med dette, også må du heller se den! 

 

Hart of Dixie


Hart of Dixie handler om legen Zoe Hart som flytter til en liten plass som heter Bluebell etter at ho finner ut hvem sin ekte far er, og drar for å jobbe i praksisen som han etterlot henne. Det viser seg å ikke være bare bare. Bluebell er en liten plass der alle kjenner alle, og for Zoe som kommer fra New York er det ikke lett å passe inn. Men hun tilpasser seg og ting ordner seg. Denne serier inneholder også alt fra familie til venner til kjærester. Og ikke minst fortid. Hver episode har liksom sin egen historie, der det f.eks kan handle om at Zoe må hjelpe pasienter eller at det arrangeres ting i byen. Serien er morsom, søt og kan til og med gjøre deg irritert på en engasjerende måte. Gi den en sjanse sier nå jeg :) 

 

Red band society


Red band society handler om en gruppe barn som må bo på sykehuset pga ulike sykdomshistorier. Alle har sine egne utfordringer og gleder, som de deler med hverandre. Noen er mer enn venner, og noen ikke så gode venner. Serien viser gode vennskap og bånd som skapes mellom pasientene, sykepleierne og legene. Han som forteller gjennom serien ligger egentlig i koma, men får med seg alt. Det er lenge siden jeg så serien, men jeg husker den godt og synes den er veldig fin :)  

 

Jane the virgin


Jane the virgin var en helt annen serie enn jeg hadde forventet meg ut ifra reklamen haha. Jeg trodde det handlet om en sykepleier som var jomfru, men den gang ei. Det handler om Jane som blir inseminert ved en feil. Hun kommer fra en religiøs familie og skulle ikke få barn før ho var gift, hun må derfor ta valget som hun skal beholde barnet eller ikke. Jane er forlovet med Michael når uhellet skjer, men får fort en flørt med barnets far Rafael. Det blir et trekantdrama uten like i tillegg til at ting skjer i Jane sin familie. Gina Rodriguez spiller rollen som Jane helt fantastisk, og man kan virkelig føle med ho gjennom serien. Det er en spennende, morsom og søt serie. Høres spesiell ut, men er veldig bra. Gleder meg til sesong 3 for sesong 2 sluttet uhyre spennede.. 

 

Criminal Minds


Criminal minds er også en serie jeg har sett på i noen år. Jeg så litt her og der på tven før jeg begynt på sesong 1 og har sett alt siden den. Jeg synes det er utrolig at de klarer å lage 10 sesonger av en slik serie, med en helt forskjellig episode hver gang. Det er mye det samme, men likevel så mye nytt. De episodene der de virkelig skal toppe spenningen er når temaet selv blir innblandet i farlige situasjoner. Nei altså hvis du liker politi, skurker, blod og spenning så er dette serien for deg :D

 

The fosters 


The fosters. Den har fått meg inn på tanken om å bli fosterforelder en gang i mitt voksne liv. Det virker så fantastisk å gi et trygt hjem til barn som ikke har hatt det, men det kommer med utfordringer, og det viser denne serien. Stef og Lena har 2 fosterbarn og en sønn fra før da de tar inn Callie og Jude i hjemmet sitt. I starten er det midlertidig til de finner et nytt fosterhjem, men det ser ut til at det blir mer permanent for de to søsknene. Det skjer så mye at jeg kan ikke begynne å fortelle en gang. Den er rørende, spennende, koselig og inspirerende! Absolutt en serie verdt å se, uten at jeg skal si for mye om den. 

 

Tror til og med jeg har grått litt av alle disse seriene, hihi. Andre serier jeg også kan anbefale er: selvsagt Friends, Grey's anatomy, Carrie diaries, The OC, The 100 og Pretty little liars. For å nevne noen. Jeg får lyst til å se alle seriene på nytt jeg, men må nok heller satse på de jeg allerede har begynt på. Ønsker deg en fin kveld og helg videre <3


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.  Arkiv


  Bloggdesign av  hits