Ditt Navn
Sick

 • 25.08.2016, 10:26

Heia!

I går våkna jeg med sår hals og tett nese- og tenkte bare "Åneei..". Men så tenkte jeg at okei hvis jeg blir syk nå, så er det kanskje en stund til neste gang med tanke på at jeg begynner ny jobb neste uke. Jeg måtte til tannlegen i Arendal og diverse andre ting i går så farta rundt, og da kjente jeg fort i dag at jobb er ikke plassen å være.. Rett og slett ikke i form. Så da prioriterer jeg heller jobb i morgen, da det er siste dagen jeg skal være der..:)

Og det var det med ny jobb jeg skulle fortelle! Jeg SKAL bli ferdig med læretiden og få fagbrevet, så nå er det på tide med fast arbeidstid og få bygget opp til 100%. Så jeg skal begynne å jobbe 50%- 2 dager en uke, og 3 dager uken etter. Også fortsette sånn med annenhver uke. Dette er på skole og SFO, noe jeg aldri har gjort før, så det er jeg veldig spent på, men tror det blir bra :) Skolen ligger 5 min unna, så det er veldig fordel! Forskjellen på dette og sånn jeg har jobba nå siden September, er at jeg skal jobbe hele dager og ikke hver dag. Så blir fint med noen fridager til å gjøre andre ting eller få slappet av også. Jeg tror at dette blir bra!

Mood right now haha! Nå regner det ute, så jeg har det fint under teppet. Håper jeg ikke blir så mye dårligere og fort frisk :)


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.  Arkiv


  Bloggdesign av  hits