Ditt Navn
Denne sommeren har jeg..

 • 22.08.2016, 18:55

..Vært på Montebellosenteret en uke. Dette var jeg i fjor også, og årets Idrettsuke skuffet heller ikke. Jeg traff igjen mange jeg ble kjent med i fjor, og ble kjent med nye mennesker. Vi var på fjelltur, treninger ute og inne, i Hunderfossen med klatring og skiskyting (på beina hehe). Så jeg hadde en kjempe fin uke, på en fantastisk fin plass med gode folk.

 

..Vært på en roadtrip østover med mamma. Vi kjørte bort til Ski og var hos Onkel og Tante et par dager. Den hele dagen vi hadde der var vi på Nordby-senteret og shoppa (selvfølgelig), og ellers koste vi oss med Tante og Onkel :) Har egentlig bare bilde fra vi tok båten og fra en solnedgang.


 

..Vært på Sabeltann-show med Tale. I år som i fjor, hehe. Man blir jo ikke for gammel, og vi koste oss kjempe masse! Gjør ikke meg noe hvis det blir en årlig tradisjon helt til vi får unger haha.


..Blitt Tante for andre gang! Og feira eldstesnuppa som ble 6 år, 3 dager etter lille Sofie kom til verden <3 I'm lucky!..Vært på roadtrip med Bjørn. Vi tok oss en "liten" kjøretur fra Kristiansand, til Strømstad (med båt), til Gøteborg, til København, innom Flensburg og til Ålborg. Haha, et godt stykke, men det gikk ganske fort og vi hadde det veldig gøy på turen. Hadde valgt det eller en norgesferie lett over en utenlandsferie! Vi var innom Liseberg og Fårup på turen :D

Ellers har jeg vært alene, med venner eller familie. Har hatt en fin sommer! Men er godt å være litt igang med jobb, og snart komme enda mer i gang. Det kommer jeg tilbake til :) Håper din sommer har vært fin og at du ser tilbake på gode minner- uansett hvor lite eller mye du har gjort!


 • Publisert i Blogg • Znippen.no

  22.08.2016 kl.20:12

  Håper du har hatt en flott dag! Feel free til å ta en titt innom min nye blogg og følge den på facebook :)

  ingridbakkee

  22.08.2016 kl.21:37

  Znippen.no: Takk, det har jeg! Likte bloggen din veldig godt!! :)

  Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.  Arkiv


  Bloggdesign av  hits