Ditt Navn
Uken som gikk

 • 21.08.2016, 21:41

Ukens høydepunkt:
Må kanskje være en spontan-telefon fra kusina mi på tirsdag om vi skulle ta en is på Fiskebrygga. Været var kjempe fint, så det sa jeg jo ikke nei til. Vi skravla i 1-2 timer, så det var kjempe koselig <3

Ukens sang:
Åh, har adda så mange nye fine sanger i spillelista mi, men kan velge et par stykk da. "When you love someone - James TW" og "YOUTH - Troye Sivan" har jeg spilt mye!

Akkurat nå:
Sitter jeg nydusja i sofaen og ser på nyhetene, ja du hørte riktig! Venter egentlig på sportsnyhetene haha ;)

Ukens bilde:
Blir et fint bilde som jeg fant igjen i går. Det er fra når vi kjørte til Lysebotn for noen år siden. Altså hvor fint er ikke landet vårt!!

Ukens cravings:
Hmmm, hva er det jeg ikke har craving på? Hehe.. Fløteis kanskje, men har bare spist sorbetis da siden jeg ikke spiser melk :)

Ukens nedtur:
Nei det var vel kanskje at Start ikke vant i dag.. Resten av uka har egentlig ikke hatt noen nedturer, så er ikke så verst for min del at det var den eneste haha!

Ukens trening:
Jeg har gått fra bussen og opp bakken på jobb 3 av de 4 dagene jeg har vært. Også har jeg hatt to økter på Fresh, så er ganske fornøyd jeg :) Har litt lyst til å prøve å jogge ute, så må bare finne et område i nærheten siden jeg ikke har Baneheia som nærmeste nabo lengre..


 • Publisert i Blogg • Skriv en ny kommentar


  Hei og velkommen! Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din. Her kan du skrive en tekst om deg selv og bloggen din.  Arkiv


  Bloggdesign av  hits